Trouwringen en bruidssieraden met een hart en een ziel...

Unieke Trouwringen introduceert fotomodel Erseline Mayer

 


Trouwringen en vriendschapsringen met een unieke filosofie en design

Trouwringen uitzoeken hoort een feestje op zichzelf te zijn, vindt edelsmid Zhaawano uit Warffum in Groningen. Zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwringen die werkelijk uniek zijn en zich onderscheiden van het geijkte aanbod van juweliers? Maak dan kennis met de zeer uitgebreide collectie trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt, een uitgebalanceerde mix van klassieke trouwringen en unieke designstukken. In zijn sfeervolle atelier, prachtig gelegen aan de Waddenkust in de mooie provincie Groningen, smeden de handen van edelsmid Zhaawano speciaal voor jullie een liefdevol huwelijk tussen eeuwenoude traditie en eigentijds design. Klik op de navigatieknop "Trouwringen" in de bovenbalk of op de plaatjes linksboven om in het ringenmenu van jullie keuze te komen.


top image trouwringen liefde lq

"Unieke trouwringen zijn als een goed huwelijk: een reflectie van de eeuwigheid."


To view my varied collection of Native American wedding rings and jewelry, please go to my brand new website: Fisher Star Creations wedding rings.


De trouwring als reflectie van de eeuwigheid

Ontwerper Zhaawano vindt dat een trouwring, evenals het huwelijk, een zekere eeuwigheidswaarde moet hebben. Op subtiele wijze verweeft hij dit mystieke uitgangspunt in al zijn ontwerpen. Wil je zelf ervaren wat dit betekent? Ga er dan eens rustig voor zitten en browse samen met je partner door de website. Kijk en lees en laat je betoveren door de magie die trouwringen-smid Zhaawano in zijn creaties legt.


Trouwringen


Bijzondere trouwringen vertellen verhalen vol mysterie en romantiek

Het hart van de ZhaawanArt sieradencollectie bestaat uit zeven lijnen of menu's met klassieke trouwringen en gelaagde symboolringen van één of meerkleurig goud - elk met een eigen thema. Deze bijzondere trouwringen en vriendschapsringen, alle in eigen atelier ontworpen en gekenmerkt door een rijk materiaalgebruik en een scherp oog voor afwerking, vertellen verhalen vol ingetogen mysterie en romantiek. De eeuwenoude cultuur en de rijke huwelijkssymboliek van de Native American voorouders van de edelsmid vormen hierbij een onuitputtelijke inspiratiebron.

Laat je verleiden en inspireren door de symboliek en de verhalenrijkdom van de ringencollectie van ZhaawanArt. Maak deze samen met de edelsmid tot jullie eigen verhaal, zoals het alleen door jullie zelf verteld zou kunnen worden!

Trouwringen, maar ook vriendschapsringen en diverse huwelijkssieraden komen uit het atelier van edelsmid Zhaawano


Palladium trouwringen en ringen van platina, goud, titanium, rvs en zirkonium

Naast bovengenoemde lijnen introduceert Zhaawano, speciaal voor de liefhebbers van hightech materialen en trouwringen ontworpen volgens het principe van minimal design, 7 nieuwe ringenmenu's. Deze zijn onderverdeeld in klassieke trouwringen van platina en palladium, duo-ringen van bicolor materialen en strak vormgegeven low budget & high-tech relatieringen van edelstaal, titanium en trendy zwart zirkonium.

Een wel zeer aparte loot aan de boom is de Spirit Concepts-lijn, unieke en elegant ogende ensemble trouwringen samengesteld uit één of twee kleuren goud of platina, in combinatie met zwart zirkonium. Want wie zegt dat een trouwring niet uit meerdere ringen mag bestaan, die eenmaal om de vinger één geheel vormen maar eventueel ook los van elkaar gedragen kunnen worden?


Foto impressie van het atelier van de trouwringen smid

Een stagiaire aan het werk in het atelier van trouwringen-smid Zhaawano Giizhik


Trouwringen of vriendschapsringen: welke stijl of trend past bij jou?

Gaat jullie voorkeur uit naar de gelaagde symboolringen van multicolor goud - of spreekt Zhaawano's minimal design uitgevoerd in platina, goud, titanium, edelstaal of zirkonium je meer aan? Of zijn de gracieuze vormen van de arendsveer-trouwringen wellicht meer aan jullie besteed?

Door op een afbeelding rechts bovenaan deze pagina te klikken (of op de knop 'Trouwringen' in de bovenbalk) kom je in 't menu van jullie keuze. Ga er samen goed voor zitten, er valt veel moois te zien en te beleven!


Trouwringen uitzoeken in het atelier in Noord-Groningen

Deze website kan onmogelijk alles laten zien wat Zhaawano's handen kunnen maken. Zhaawano zelf kan dat wel. In zijn atelier annex werkplaats, in het mooie dorp Warffum op het Groninger Hoogeland, is hij graag behulpzaam bij julliie keuze. Hij doet er alles aan om jullie een welkom gevoel te geven. Overigens kun je ook je eigen ontwerp aandragen, de edelsmid staat open voor julie ideeën en suggesties.

Maak dus gerust een afspraak en kom - uiteraard geheel vrijblijvend - langs in het atelier in Noord-Groningen. Ontmoet de edelsmid persoonlijk en ervaar samen met je geliefde de unieke heart & soul in zijn collectie bijzondere trouwringen en sieraden.

 

Trouwringen voor jullie huwelijk: of toch liever een andere draagvorm?

Trouwsieraden vinden eveneens hun weg vanuit de trouwringen studio van edelsmid Tammo Geertsema uit WarffumTegenwoordig is het al lang geen taboe meer om te kiezen voor een andere, minder geijkte draagvorm dan trouwringen. Naast het ruime en gevarieerde aanbod aan trouwringen en vriendschapsringen op deze website zouden jullie daarom een alternatief sieraad kunnen overwegen, dat wellicht beter past bij jullie esthetische voorkeur of persoonlijke stijl of gewoon praktischer is in verband met beroep of werk.

ZhaawanArt biedt op dit gebied een ruime keus uit diverse sieraden, waarbij vooral zilveren en gouden hangers en armbanden een hoofdrol spelen. Oriënteer je daarom op het unieke aanbod van deze website en ga naar Alternatieven voor trouwringen!


Armband uit het trouwringen atelier van ZhaawanArt


Keer terug naar het begin van de trouwringen home page

Trouwringen Bescheidenheid   Trouwringen Liefde

Trouwringen Respect   Trouwringen Moed

Trouwringen Wijsheid   Trouwringen Waarheid

Trouwringen Maanlicht   Trouwringen Samen Een

Trouwringen Nachtzon   Trouwringen Reflectie

Bekijk de gehele collectie hier


Zie bovenstaande Youtube video voor een rondleiding in het trouwringen-atelier

VOLG ZHAAWANART TROUWRINGEN NU OOK VIA DE SOCIALE MEDIA:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieraden De edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen! Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

  Bruidssieraden van ZhaawanArt

Ga naar Zhaawano's  trouwsieraden-website


NIEUW : EXCLUSIEVE TWO-TONE WITGOUDEN TROUWRINGEN MET PRINCESS-DIAMANTEN

thunderwings trouwringen diamanten


PALLADIUM TROUWRINGEN: EEN BETAALBAAR ALTERNATIEF VOOR PLATINA EN WITGOUD

Zoeken jullie naar tijdloze trouwringen met een mooie witte kleur? Vinden jullie witgoud mooi maar spreekt de betoverende witte glans van platina jullie nóg meer aan? Of zoek je een alternatief materiaal dat wél de superieure eigenschappen, maar níet de hoge prijs van platina heeft? Kies dan voor een set PALLADIUM TROUWRINGEN uit onze 'Spirit of Palladium'-lijn.

Palladium trouwringen zijn een betaalbaar alternatief voor platina ringen

PALLADIUM, THE BEST OF TWO WORLDS...

Palladium bezit dezelfde fascinerende witte kleur als het verwante edelmetaal platina en is even sterk en duurzaam, maar de prijs ligt bijna de helft lager!

De zeldzaamheid van het edele metaal palladium en de relatief lage prijs maken palladium trouwringen in toenemende mate gewild bij een jong en modern publiek dat op zoek is naar een exclusief, maar betaalbaar alternatief voor witgouden trouwringen.

Palladium, kortom, heeft de toekomst. Het is chique én trendy en vormt een uniek alternatief voor het veel duurdere platina. Met een prijs die tussen witgoud en platina inzit, combineren palladium trouwringen thebest of both worlds. Kom langs en overtuig jezelf van de betaalbare exclusiviteit van palladium trouwringen!


SPECIALE TROUWRINGEN AANBIEDING: PLATINA TROUWRINGEN 'PLATINUM MOON'

Aanbieding van platina trouwringen voorzien van diamant

Een platina trouwring met diamant onbetaalbaar? Nee hoor. ZhaawanArt heeft een unieke actie speciaal voor jullie: een set 'Platinum Moon' trouwringen van 960 dz platina met in de damesring een gratis diamant van de hoogste kwaliteit.

Vragen kost niets, dus bel gerust met het atelier in Warffum ((tel. (0031) (0)595 425059)) voor informatie over deze unieke aanbieding van platina trouwringen.


OVER DE INDIAANSE STIJLINVLOEDEN VAN ZHAAWANO'S SIERADEN EN TROUWRINGEN

De indiaanse stijlinvloeden van Zhaawano's trouwsieraden en trouwringen


KIES VOOR DE ORGANISCHE LOOK VAN ZHAAWANO'S GELAAGDE TROUWRINGEN

Trouwringen met een organische finishing touch


Trouwringen-smid Zhaawano is aan het smeden in zijn atelierLees hier over de smeedtechnieken van trouwringen- en sieradensmid Zhaawano

 

ZhaawanArt Unieke Trouwringen

Hoofdstraat 24
9989 AN WARFFUM
The Netherlands
Contact:

Tel. (0031) (0)595-425059
info@unieketrouwringen.nl               
Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 2057482
> Meer weten over onze unieke trouwringen?
Trouwringen van goud met arendsveer designTrouwringen graphic overlay designsTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen eagle featherTrouwringen GichigamiOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlTrouwringen Midewiwin Life Road