Trouwringen: unieke en bijzondere trouwringen uit Amsterdam


Unieke witgouden, palladium, titanium, zirkonium, platina, edelstalen en zwarte trouwringen gemaakt door edelsmid Zhaawano en onderverdeeld in 14 aansprekende ringenlijnen. De ringenlijnen hebben ieder een eigen verhaal en symboliek. Ontdek het verhaal achter de trouwringen van Messina Studio's te Amsterdam.

Trouwringen uit Messina's Studio Amsterdam

TROUWRINGEN MET EEN HART EN EEN ZIEL

Ben je samen met je geliefde op zoek naar bijzondere, speciale en unieke trouwringen die een weerspiegeling zijn van jullie liefde? Edelsmid Zhwaawano maakt en ontwerpt trouwringen die echt uniek zijn, met zorg gesmeed en voorzien van een hart en een ziel. Bekijk online de unieke trouwringen van Messina’s Studio, dat gevestigd is in Amsterdam op het KNSM-eiland. Het atelier is 7 dagen per week op afspraak geopend.


liefde trouwringen  waarheid ringenlijn trouwringen  trouwringen ringenlijn respect  trouwringen bescheidenheid

wijsheid trouwringen   moed trouwringen  zwarte trouwringen   oprechtheid trouwringen


Unieke trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt

Onderscheidende designs met een unieke achtergrond en filosofie.

Trouwringen

Trouwringen uitzoeken hoort een feestje op zichzelf te zijn, vindt edelsmid Zhaawano uit Amsterdam. Zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwringen die werkelijk uniek zijn en zich onderscheiden van het geijkte aanbod van juweliers waar iedereen mee rond loopt? Maak dan kennis met de zeer uitgebreide collectie unieke trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt, een uitgebalanceerde mix van klassieke trouwringen en unieke designstukken. In zijn sfeervolle, nieuwe atelier, prachtig gelegen aan de zuidzijde van het IJ op het schitterende KNSM-eiland in Amsterdam (naast Loods 6), smeden de handen van edelsmid Zhaawano speciaal voor jullie een liefdevol huwelijk tussen eeuwenoude traditie en eigentijds design.

Klik op de navigatieknop "Trouwringen" in de bovenbalk of op de plaatjes linksboven om in het gewenste ringemenu te komen.


top image trouwringen liefde lq

"Unieke trouwringen zijn als een goed huwelijk: een reflectie van de eeuwigheid."Een trouwring als reflectie van de eeuwigheid

Ontwerper Zhaawano vindt dat een trouwring, evenals het huwelijk, een zekere eeuwigheidswaarde moet hebben. Op subtiele wijze verweeft hij dit mystieke uitgangspunt in al zijn ontwerpen. Wil je zelf ervaren wat dit betekent? Ga er dan eens rustig voor zitten en browse samen met je partner door de website.  Kijk en lees en laat je betoveren door de magie die trouwringen-smid Zhaawano in zijn creaties legt.

Unieke Trouwringen introduceert sieraden-fotomodel Erseline Mayer uit Groningen


Bijzondere trouwringen vertellen verhalen vol mysterie en romantiek

Het hart van de ZhaawanArt sieradencollectie bestaat uit zeven lijnen of menu's met klassieke trouwringen en gelaagde symboolringen van één of meerkleurig goud - elk met een eigen thema. Deze bijzondere trouw- en vriendschapsringen, alle in eigen atelier ontworpen en gekenmerkt door een rijk materiaalgebruik en een scherp oog voor afwerking, vertellen verhalen vol ingetogen mysterie en romantiek. De eeuwenoude cultuur en de rijke huwelijkssymboliek van de Native American voorouders van de edelsmid vormen hierbij een onuitputtelijke inspiratiebron.

Laat je verleiden en inspireren door de symboliek en de verhalenrijkdom van de ringencollectie van ZhaawanArt. Maak deze samen met de edelsmid tot jullie eigen verhaal, zoals het alleen door jullie zelf verteld zou kunnen worden!


 

Palladium trouwringen en ringen van platina, goud, titanium, rvs en zirkonium

Naast bovengenoemde lijnen introduceert Zhaawano, speciaal voor de liefhebbers van hightech materialen de trouwringen die ontworpen zijn volgens het principe van minimal design, 7 nieuwe ringenmenu's. Deze zijn onderverdeeld in klassieke trouwringen van platina en palladium, duo-ringen van bicolor materialen en strak vormgegeven low budget & high-tech relatieringen van edelstaal, titanium en trendy zwart zirkonium.

Trendy trouwringen-lijn zwart en grijs zirkonium Nachtzon

Een wel zeer aparte loot aan de boom is de Spirit Concepts-lijn, unieke en elegant ogende ensemble trouwringen samengesteld uit één of twee kleuren goud of platina, in combinatie met zwart zirkonium. Want wie zegt dat een trouwring niet uit meerdere ringen mag bestaan, die eenmaal om de vinger één geheel vormen maar eventueel ook los van elkaar gedragen kunnen worden?


Foto impressie van het atelier van de trouwringen smid


Trouwringen of vriendschapsringen: welke stijl of trend past bij jou?

Gaat de voorkeur uit naar de gelaagde symboolringen van multicolor goud - of spreekt Zhaawano's minimal design uitgevoerd in platina, goud, titanium, edelstaal of zirkonium je meer aan? Of zijn de gracieuze vormen van de arendsveer-trouwring wellicht meer aan jullie besteed?

Door op een afbeelding van een set trouwringen bovenaan deze pagina te klikken kom je in 't menu van jullie keuze. Ga er samen goed voor zitten, er valt veel moois te zien en te beleven!


Trouwringen uitzoeken in het atelier in Amsterdam

Deze website kan onmogelijk alles laten zien wat Zhaawano's handen kunnen maken. Zhaawano zelf kan dat wel. In zijn ruime atelier annex werkplaats, in de Messina Studio's op het fraaie KNSM-eiland, is hij graag behulpzaam bij jullie keuze. Hij doet er alles aan om jullie een welkom gevoel te geven. Overigens kun je ook je eigen ontwerp aandragen, de edelsmid staat open voor ideeën en suggesties.

Maak dus gerust een afspraak en kom - uiteraard geheel vrijblijvend - langs in het atelier. Ontmoet de edelsmid persoonlijk en ervaar samen met je geliefde de unieke heart & soul in zijn collectie bijzondere trouwringen en sieraden.


Trouwringen voor jullie huwelijk: of toch liever een andere draagvorm?

Trouwsieraden vinden eveneens hun weg vanuit de trouwringen studioTegenwoordig is het al lang geen taboe meer om te kiezen voor een andere, minder geijkte draagvorm dan trouwringen. Naast het ruime en gevarieerde aanbod aan ringen en vriendschapsringen op deze website zouden jullie daarom een alternatief sieraad kunnen overwegen, dat wellicht beter past bij de esthetische voorkeur of persoonlijke stijl of gewoon praktischer is in verband met beroep of werk.

ZhaawanArt biedt op dit gebied een ruime keus uit diverse sieraden, waarbij vooral zilveren en gouden hangers en armbanden een hoofdrol spelen. Oriënteer je daarom op het unieke aanbod van deze website en ga naar Alternatieven voor een trouwring!

 

 Trouwarmbanden en meer


Trouwringen van ZhaawanArt zijn gebaseerd op traditionele Ojibwe verhalen

Klik op bovenstaande afbeelding en lees over de achtergrond van Zhaawano's trouwringen.

Het nieuwe adres van unieketrouwringen.nl in Amsterdam:

Messina Studio's
Messinastraat 38b (souterrain)
1019 LW AMSTERDAM
NEDERLAND
Tel. (0031) (0)6-83679919

Bijzondere trouwringen en alternatieven voor trouwringen


 

 

trouwringen eko goud zhaawanart

Elke trouwring van ZhaawanArt is gemaakt van gerecycled Eko-goud: click on image


Bekijk het onderstaande Youtube filmpje voor een rondleiding in ons trouwringen-atelier.

 NIEUW : EXCLUSIEVE TWO-TONE WITGOUDEN TROUWRINGEN MET PRINCESS-DIAMANTEN

Trouwring met diamanten 


PALLADIUM TROUWRINGEN: EEN BETAALBAAR ALTERNATIEF VOOR PLATINA EN WITGOUD

Zoeken jullie naar tijdloze ringen met een mooie witte kleur? Vinden jullie witgoud mooi maar spreekt de betoverende witte glans van platina jullie nóg meer aan? Of zoek je een alternatief materiaal dat wél de superieure eigenschappen, maar níet de hoge prijs van platina heeft? Kies dan voor een set PALLADIUM TROUWRINGEN uit onze 'Spirit of Palladium'-lijn.

Palladium trouwringen zijn een betaalbaar alternatief voor platina ringen

Een klassieke trouwring van mooi wit palladium heeft de toekomst...

PALLADIUM, THE BEST OF TWO WORLDS...

Palladium bezit dezelfde fascinerende witte kleur als het verwante edelmetaal platina en is even sterk en duurzaam, maar de prijs ligt bijna de helft lager!

De zeldzaamheid van het edele metaal palladium en de relatief lage prijs maken palladium trouwringen in toenemende mate gewild bij een jong en modern publiek dat op zoek is naar een exclusief, maar betaalbaar alternatief voor witgouden trouwringen.

Palladium, kortom, heeft de toekomst. Het is chique én trendy en vormt een uniek alternatief voor het veel duurdere platina. Met een prijs die tussen witgoud en platina inzit, combineren palladium trouwringen thebest of both worlds. Kom langs en overtuig jezelf van de betaalbare exclusiviteit van palladium trouwringen!

Trouwringen, maar ook vriendschapsringen en diverse huwelijkssieraden komen uit het atelier van edelsmid Zhaawano


SPECIALE TROUWRINGEN AANBIEDING: PLATINA TROUWRING 'PLATINUM MOON'

Aanbieding van platina trouwringen voorzien van diamant

Een platina trouwring met diamant onbetaalbaar? Nee hoor. ZhaawanArt heeft een unieke actie speciaal voor jullie: een set 'Platinum Moon' trouwringen van 960 dz platina met in de damesring een gratis diamant van de hoogste kwaliteit.

Vragen kost niets, dus bel gerust met het atelier in Amsterdam ((tel. (0031) (0)6-83679919)) voor informatie over deze unieke aanbieding van platina trouwringen.


Online bruidssieraden van ZhaawanArt 

Ga naar Zhaawano's nieuwe trouwringen-website


KIES VOOR DE ORGANISCHE LOOK VAN ZHAAWANO'S GELAAGDE TROUWRING

Unieke rouwringen met een organische finishing touch 


OVER DE INDIAANSE STIJLINVLOEDEN VAN ZHAAWANO'S SIERADEN EN TROUWRINGEN

De indiaanse stijlinvloeden van Zhaawano's trouwsieraden en trouwringen


Trouwreingen-ontwerper Zhaawano aan het werk in zijn atelier in Amsterdam


Keer terug naar het begin van unieketrouwringen.nl

ZhaawanArt Unieke Trouwringen

NIEUW ADRES:
Messina Studio's
Messinastraat 38b (souterrain)
1019LW AMSTERDAM
NEDERLAND

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)


email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 2057482

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via de sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieraden De edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen! Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Bekijk onze unieke trouwringen

LET OP! De edelsmid is van 1 juni t/m 1 augustus in Canada en de VS;  contactformulier-berichten en e-mails zullen iets later beantwoord worden dan te doen gebruikelijk.

Interesse in een trouwring?

Laat ons weten in welke ring u geïnteresseerd bent en wij nemen contact met u op om het met u door te spreken.

* Uw aanvraag verplicht u tot niets, het is geheel vrijblijvend.

Trouwringen van goud met arendsveer designTrouwringen graphic overlay designsTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumTrouwringen GichigamiOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlTrouwringen Midewiwin Life Road