Home > Trouwringen > Nachtzon

Nachtzon: grijs & zwart zirkonium trouwringen met een strak design

Trendy zirkonium trouwringen onderscheiden zich door hun zwarte keramische toplaag

Trouwringen van bicolor zirkonium 'Spirit Sunset': strak gestileerde trouwringen van hoogglans gepolijst zwart zirkonium naar keuze gezet met diamant Zirkonium trouwringen Oshki-giizis 'Night Sky': zwart zirkonium trouwring rondom voorzien van diamanten
'Black Moon': trouwringen van hoogglanzend zwart zirkonium bestaande uit een 8 mm brede laagbolle ringscheen met afgeronde binnenzijden 'Black Wedding Ring': laagbolle trouwringen van glanzend zwart zirkonium voorzien van een comfort fit Grijs gesatineerde zirkonium trouwringen

Klik hier voor titanium trouwringen!

Zirkonium, magisch metaal van de aarde, de zon, de maan en de sterren

Een combinatie van grijs - en zwart zirkonium trouwringenWeinig trouwringen bezitten een imago dat zo trendy is en een uitstraling die zo spectaculair is als trouwringen gemaakt van het exotische metaal zirkonium! ZhaawanArt speelt hierop in met een nieuwe lijn van grijs- en zwart zirkonium trouwringen, strakke minimal design-creaties met een gematteerde of hoogglanzende finish.

Trouwringen-ontwerper Zhaawano heeft zich bij het ontwerpen van deze ringenlijn laten inspireren door de wetenschap dat dit opvallende metaal niet alleen overal in de aarde voorkomt, maar ook in gesteente van de maan, in meteorieten en zelfs in de zon. Dit geeft het in zijn ogen een ongeëvenaarde magische dimensie die geen enkel ander metaal bezit.

De titel van deze ringenlijn, 'Nachtzon', verwijst naar de ronde vormen van deze minimal design-trouwringen en naar de unieke eigenschap van zirkonium: na verhitting en polijsting neemt het een wonderschone kleur aan die als diepzwart valt te omschrijven.

Trendsetter op het gebied van zwarte en grijze zirkonium trouwringen

ZhaawanArt is trendsetter op het gebied van zirkonium trouwringen met eenvoudige, basale designs. De keuzemogelijkheden en de ruimte om te experimenteren met vormen (strak, afgerond, een combinatie van beide), kleuren (grijs en zwart), oppervlaktebewerkingen (gematteerd, gesatineerd en hoogglans) en edelstenen (briljantgeslepen diamant in de kleuren wit, blauw en geel) zijn legio.

Nergens anders vinden jullie zo'n bijzonder aanbod van zirkonium trouwringen als bij ZhaawanArt. Meer weten over het metaal zirkoon en de toepassingen ervan op het gebied van trouwringen-design? Ga dan naar Achtergrondinformatie over zirkonium trouwringen.