Bijzondere trouwringen met een unieke uitstraling

trouwringen levensweg

Bekijk direct onze ringenlijnen


Bijzondere trouwringen en symboolringen vind je tegenwoordig in Groesbeek!

Welkom op de compleet vernieuwde website van Zhaawanart, het virtuele trouwringen-atelier van kunstenaar en edelsmid-goudsmid Zhaawano Giizhik uit Amsterdam en Groesbeek.

Door je ogen goed de kost te geven (zie de knop 'Trouwringen' in de bovenbalk) en de bijhorende uitleg te lezen, krijg je een levendige indruk van de bijzondere trouwringen die Zhaawano in zijn 'fysieke' atelier in op het Amsterdamse KNSM-eiland in de rivier het IJ ontwerpt en in zijn atelier in Groesbeek (omgeving Nijmegen) toont - en van de vele thema's en verhalen die aan zijn creaties ten grondslag liggen.

In zijn karakteristieke souterrainateliers bekwaamt Zhaawano zich in het ontwerpen en vervaardigen van oorspronkelijk sieraaddesign voor Nederland en België. Dit doet hij in de vorm van bijzondere designer trouwringen en vriendschapsringen, trouwhangers, trouwarmbanden en huwelijkssieraden & geschenken van goud, zilver, platina, palladium, titaan, edelstaal en - het zeer exotische! - zwart zirkonium.


Hedendaagse uitdrukkingsvormen van eeuwenoude thema's

Hoe eigentijds en eigenzinnig de in zijn ateliers getoonde trouwringen, vriendschapsringen en trouwsieraden ook zijn wat betreft designstijl en uitvoering, de thema's zijn immer terug te voeren op het mystieke en dromenrijke universum van de indiaanse voorouders van de edelsmid: de Ojibwe Anishinaabeg uit het Noord-Amerikaanse Grote-Merengebied.

Diverse vitrines tonen de meest schitterende voorbeelden die uiteraard ook kunnen dienen als inspiratie voor geheel nieuwe ontwerpen. Ook kunnen jullie je eigen ontwerp aandragen, dat de edelsmid dan uitwerkt tot one-of-a-kind-ringen. Bijzondere trouwringen of vriendschapsringen waarin niet alleen jullie individuele smaak, maar ook jullie eigen persoonlijke verhaal is verwerkt...

Ondanks het exclusieve karakter en de onderlinge verschillen bezitten de trouwsieraden van edelsmid Zhaawano een geest die onmiskenbaar Native American is en een hart dat klopt uit liefde voor het edelsmidvak. Zhaawano's voortdurende zoektocht naar het mysterie van het bestaan en zijn drang tot artistieke vernieuwing leiden dan ook telkens opnieuw tot oorspronkelijke en exclusieve creaties.


ZhaawanArt is meer dan alleen trouwringen

ZhaawanArt is méér dan alleen trouwringen: het is een TOTAALCONCEPT. De originele ontwerpen die edelsmid Zhaawano in zijn ateliers bedenkt en uitvoert maken hier onlosmakelijk deel van uit. ZhaawanArt omvat weliswaar sieraadontwerpen maar heeft als voornaamste uitgangspunt het creëren, ontwikkelen en het met anderen delen van een betekenisvolle, expressieve BEELDTAAL die is gebaseerd op de bijzondere verhalen en symbolen afkomstig uit de cultuur van de indiaanse voorvaderen van de edelsmid.

Zo is er door de jaren heen een veelzijdig oeuvre ontstaan van een synergische combinatie van verhalen, ideeën en uitdrukkingsvormen (bijzondere sieraden, trouwringen en grafische kunst) die een eeuwenoude beelden- en verhalenrijkdom doorgeeft en deze doet versmelten met een universele huwelijkssymboliek.


Hoe meer facetten, des te schitterender de diamant!

Het meest bijzondere aspect van de ZhaawanArt-collectie is dan ook de wijze waarop de trouwringen en huwelijkssieraden een verhaal vertellen. Hoe oorspronkelijk de ontwerpen ook zijn wat betreft vormgeving en de gebruikte technieken, het is juist deze ideële invalshoek - trouwringen die een verhaal willen vertellen - die de collectie een bijzonder en uniek karakter geeft. Vergelijk de verhalen achter de ZhaawanArt-collectie met een briljant-geslepen diamant: hoe meer facetten, des te schitterender de diamant!

Deze originele invalshoek maakt de bijzondere trouwringen van ZhaawanArt tot een fraai vormgegeven verhaal, een bijzonder statement dat zowel de inspiratie van de edelsmid zelf als de persoonlijke visie en emoties van zijn opdrachtgevers weerspiegelt. Door te kiezen voor een set trouwringen of vriendschapsringen uit de ZhaawanArt-collectie, geven jullie blijk van een voorkeur voor eigentijds sieraaddesign waar een verhaal in zit.

Trouwringen waarvan het ontwerp respectvol geworteld is in even oude als fascinerende tradities en echo's oproepen van een lang verloren gewaande, magische beeldtaal. Trouwringen die strak zijn vormgegeven met behulp van figuurzaag, hamer, vijl en soldeervlam, waarbij de verfijnde uitstraling van goud, zilver, platina en edelstenen voor de finishing touch zorgt. Trouwringen die authentiek, onalledaags, vol van traditie, fantasie en kleur zijn, op originele wijze nieuwe dimensies toevoegend aan bestaande vormen en begrippen. Kortom: bijzondere trouwringen met een hart en een ziel!


Kom eens langs in Zhaawano's ateliers in Groesbeek en Amsterdam 

De edelsmid besteedt graag tijd aan zijn klanten

Kom eens langs in een van Zhaawano's ateliers en maak op ongedwongen en ontspannen wijze kennis met de edelsmid en zijn werkelijk bijzondere collectie. Hier kunnen jullie in alle rust een set originele trouwringen of bijzondere vriendschapsringen uitzoeken die past bij jullie persoonlijke smaak en jullie budget, en waarin jullie unieke liefdesverhaal tot uitdrukking komt.

De edelsmid zal jullie bij jullie uiteindelijke keuze met alle plezier uitleg geven over symboliek, designs en prijzen - en eventuele aanbiedingen en prijsgaranties! - en wat verder allemaal mogelijk is op het gebied van zijn unieke en bijzondere trouwringen.

Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Margrietstraat 5a
6541EZ GROESBEEK (GD)

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps
 

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Lasting Love acrylschilderij door Simone McLeod


Bijzondere trouwringen: indiaanse tradities gevat in een originele stijl

Zhaawano’s bijzondere trouwringen - met name de gelaagde symboolringen van multicolor goud uit de ringenlijnen Respect, Wijsheid en Waarheid -, bruisen van vitale verbeeldingskracht.

Zijn door lyrische beweging en heldere lijnen gekenmerkte vormgeving is gebaseerd op een unieke combinatie van drie elementen: de minimalistische designopvatting van de Hopi zilversmeden, de mysterieuze beeldtaal van zijn eigen indiaanse voorouders, de Ojibwe Anishinaabeg van de Great Lakes – en een moderne finishing touch die een Westers oog voor afwerking verraadt.

Door aldus de traditionele indiaanse ‘zilver-en-turkoois’-smeedstijl van zijn klassieke kaders te ontdoen, voegt Zhaawano verrassende dimensies toe aan de hedendaags sieraadkunst.


Gelaagde trouwringen uit ringenlijn 'Respect'

Multicolor gouden ringenset uit de lijn 'Respect'


De edelsmid verwerkt ook diamanten in zijn ringen

Kies voor eigentijdse design-trouwringen met een natuurlijke uitstraling!

In de huidige tijd, waarin het individualisme toeneemt en de mensen zich meer en meer kieskeurig en kwaliteitsbewust opstellen, wil edelsmid Zhaawano nadrukkelijk tegemoet komen aan de toenemende vraag naar design-trouwringen die een natuurlijke en organische uitstraling koppelen aan exclusieve kwaliteit, en zich bovendien onderscheiden door een hoge afwerkingsgraad.

De trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt zijn dan ook modern en vaak 'minimalistisch' vormgegeven, neigend naar harmonieuze eenvoud en voorzien van soms mysterieuze, maar altijd zeer strak gestileerde symbolen die universeel of juist heel persoonlijk van aard zijn.

Traditioneel Anishinaabe kralenmotief


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen