Bestelinformatie over trouwringen


Deze pagina bevat informatie over de bestelmethodes, betalingswijzen en portokosten en de levertijd van trouwringen, en onze Algemene Leveringsvoorwaarden.


Een afspraak met edelsmid en trouwringen-specialist is gauw gemaakt!


Hoe trouwringen of sieraden te bestellen bij de edelsmid

Indien u interesse heeft voor trouwringen, vriendschapsringen of trouwsieraden kunt u kiezen uit drie mogelijkheden:

Let wel! Bestel op tijd! Wilt u trouwringen of vriendschapsringen bestellen, hou dan rekening met een maaktijd van 12 tot 16 weken! Alleen dan kan de edelsmid garanderen dat u uw trouwringen op tijd ontvangt. Dus: hoe eerder u contact opneemt, hoe beter.


Informatie aanvragen via het contactformulier

Deze pagina's geven slechts beknopt informatie over prijzen, gebruikte materialen en symbolische betekenis van de getoonde trouwringen.

Wilt u graag extra gedetailleerde informatie over onze trouwringen, vriendschapsringen of andere sieraadtypes? Laat het de edelsmid weten via het contactformulier!

U krijgt dan per omgaande de gewenste informatie per e-mail toegestuurd. M.u.v. de vakantieperiodes e.d. krijgt u het hele jaar door binnen 48 uur de gewenste informatie toegestuurd


Wat is de LEVERTIJD van trouwringen en vriendschapsringen?

De levertijd van de trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt bedraagt in de regel 3 tot 4 weken, tenzij anders vermeld.


Naar welke landen kunnen de trouwringen van edelsmid Zhaawano worden verstuurd?

De trouwringen en vriendschapsringen van edelsmid Zhaawano kunnen zonder problemen verzekerd worden verstuurd naar alle lidstaten van de Europese Unie. In principe kunnen bestelde sieraden eveneens naar de meeste landen buiten de EU verstuurd worden; dit gebeurt in de regel verzekerd via FedEx. 
 


Trouwringen uit de collectie bestellen of iets nieuws laten ontwerpen?

De op deze site afgebeelde trouwringen zijn slechts voorbeelden ('samples') en derhalve niet rechtstreeks te koop. Wanneer u trouwringen uitzoekt, worden ze speciaal voor u gemaakt, toegesneden op de individuele wensen en (ring)maat van u en uw partner. Elke trouwring staat op zichzelf en onderscheidt zich door een geheel eigen karakter, en hoeft daarom niet per se als trouwring gedragen te worden.

Het is trouwens ook mogelijk uw eigen trouwringen-ontwerp aan te dragen, waarmee de edelsmid dan aan de slag gaat. De prijs van zo'n 'nieuw' ontwerp wordt vooraf in overleg vastgesteld.


Op welke rekening kunnen betalingen worden gestort?

U kunt uw betalingen aan edelsmid Zhaawano storten op ING rekeningnr. NL37 INGB 0007865860 t.n.v. La Mesa Verde, in Amsterdam.


Wat zijn de BETALINGSVOORWAARDEN?

Een trouwringen-opdracht is pas definitief als u de edelsmid een aanbetaling heeft gedaan. U betaalt circa ½ (in sommige gevallen driekwart*) van de verkoopprijs vooruit indien u uw trouwringen-bestelling bij de edelsmid in het atelier plaatst; indien u bestelt via het contactformulier, per e-mail of per telefoon of fax, of vanuit het buitenland, dient het volledige bedrag inclusief eventuele portokosten vooruit betaald te worden. Onder normale omstandigheden krijgt u binnen een of twee, hooguit drie werkdagen een orderbevestiging per e-mail (of desgewenst per post) opgestuurd.

Ongeacht of u uw trouwringen bestelt per telefoon, contactformulier, fax of e-mail: u dient het overeengekomen geldbedrag in elk geval naar de bankrekening van edelsmid Zhaawano over te maken. Als u de trouwringen bij de edelsmid in het atelier bestelt, mag u ter plekke de aanbetaling doen, of deze op een later tijdstip naar de bankrekening van de edelsmid overmaken. De edelsmid beschouwt uw order pas definitief als opdracht, zodra het bedrag eenmaal bijgeschreven is.

De edelsmid begint in de regel pas met het maken van de trouwringen zodra de vereiste (aan)betaling ontvangen is. Verzending van trouwringen geschiedt aangetekend met waardeaangifte in Sealbags van PostNL (in uitzonderlijke gevallen onder rembours) maar u kunt de trouwringen natuurlijk ook in het atelier afhalen.

* Er wordt een aanbetaling van ca. driekwart van het totaalbedrag verlangd indien het om trouwringen of relatieringen van 950 of 960 dz platina of van 950 dz palladium gaat, of indien de ringen zijn voorzien van dure diamantslijpsels zoals markies of baquette.


Wat zijn de PORTOKOSTEN voor het versturen van trouwringen en vriendschapsringen?

Trouwringen worden in de regel aangetekend in een POSTNL SEALBAG verzonden, verzekerd tegen een bedrag van maximaal € 5.500,=.

De edelsmid brengt 27 euro in rekening als de totale waarde van de inhoud minder is dan of gelijk is aan € 5.500,=. (Dit bedrag kan iets hoger uitvallen als de totale waarde van de zending hoger is dan € 5.500,=, of als de bestelling naar het buitenland gaat.)

De kosten voor het verzekerd  en aagetekend verzenden van trouwringen naar het buitenland bedragen 37 euro. Dit geldt uitsluitend voor EU-landen. De kosten voor het verzekerd en aangetekend verzenden naar landen buiten de EU bedragen ongeveer 80 euro.


Wanneer kunnen we aanbetalen en wanneer volgt de restbetaling?

Nadat u akkoord bent gegaan met de prijsopgave van de trouwringen van uw keuze, betaalt u de edelsmid contant of per giro een vooraf overeengekomen bedrag. Uiteraard mag u zelf weten wanneer u dit doet, maar hou er wel rekening mee dat een prijsopgave nooit langer dan 1 week (7 kalenderdagen) - in enkele gevallen zelfs twee of drie dagen - geldig is. (Heeft u meer tijd nodig om te beslissen dan stelt de edelsmid opnieuw een offerte op die is aangepast aan de op dat moment geldende goud- of platinakoers.)

Zodra de aanbetaling op de rekening van edelsmid Zhaawano is bijgeschreven, bestelt hij het materiaal voor uw trouwringen of vriendschapsringen e.d.. Zodra de edelsmid de door uw bestelde trouwringen (of vriendschapsringen e.d.) gereed heeft, neemt hij contact met u op en bespreekt hij met u de verdere afhandeling, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.

Komt u de bestelde trouwringen of vriendschapsringen e.d. zelf in het atelier ophalen, dan betaalt u het restbedrag contant aan de edelsmid. In overleg is het ook mogelijk het restbedrag achterna (maar in ieder geval binnen 7 kalenderdagen) over te maken. Heeft u liever dat de edelsmid de bestelling opstuurt, dan doet u eerst per giro de restbetaling; zodra deze is bijgeboekt stuurt de edelsmid uw bestelling op. In het incidentele geval dat er te weinig tijd is voor deze procedure, mag u eventueel het restbedrag pas na de oplevering van uw trouwringen voldoen. Het restbedrag vermeerderd met de portokosten dient dan binnen 7 kalenderdagen bijgeschreven te zijn op de rekening van de edelsmid.


Betalen vanuit het buitenland

Woont of verblijft u buiten Nederland maar binnen de E.U., dan zijn er geen extra kosten verbonden aan het overmaken van betalingen naar Zhaawano's postbankrekening. Hiertoe dient u bij het overmaken de volgende nummers in te vullen:

IBAN nr.: NL37 INGB 0007865860
Swift Code (BIC): INGBNL2A

Bank address: ING bank NV - PO box 1800 - 1000 BV AMSTERDAM


Biedt de edelsmid een servicegarantie op onze trouwringen?

Deze website is te beknopt om alles te laten zien wat de handen van de edelsmid kunnen maken. De edelsmid zelf kan dat wel. In zijn trouwringen-studio in Amsterdam is hij graag behulpzaam bij uw keuze - legt u met plezier van alles uit over materialen en de symboliek die in zijn trouwringen verscholen zit - en hij kan u alles vertellen over de levenslange garantie en onderhoudsservice op trouwringen en andere trouwsieraden -, hetgeen een bestelling nog aantrekkelijker maakt.


Klantprivacy!

Edelsmid Zhaawano Giizhik beschouwt uw naam, adres, e-mail adres, telefoon en eventuele creditcardgegevens zonder voorbehoud als strikt vertrouwelijk. Deze zullen door edelsmid Zhaawano te allen tijde als zodanig behandeld worden.


Prijsstelling

De prijzen die op de website Unieketrouwringen.nl staan vermeld, zijn zonder uitzondering indicatieprijzen. De exacte prijzen hangen af van diverse factoren, zoals de koers van de gebruikte edelmetalen, onedele metalen en/of edelstenen, en de ringmaten van de opdrachtgever(s).


ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN

De leverings- en betalingsvoorwaarden van edelsmederij La Mesa Verde/Unieketrouwringen.nl worden door edelsmid/trouwringen-ontwerper Zhaawano Giizhik als “Algemene voorwaarden La Mesa Verde” bij wijze van bijlage meegezonden met per e-mail verstuurde offertes en/of orderbevestigingen. Van toepassing is steeds de laatst opgestuurde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de onderhavige transactie.

U kunt te allen tijde een kopie van de Algemene Voorwaarden opvragen; de edelsmid zal u deze per omgaande per e-mail toezenden.

U kunt hier een PDF-document downloaden met de Algemene Voorwaarden.

Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen