Disclaimer

Afbeelding vliegende ijsduikerFlying maang 2

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Trouwringen-smid Zhaawano aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele typefouten of andere onjuistheden en/of gedateerde informatie die op de website voorkomen.

De prijzen van trouwringen en trouwsieraden die op de website staan vermeld, zijn slechts indicatief van aard. De trouwringen-smid kan in geen geval gehouden worden aan de op deze website vermelde prijzen, tenzij deze in een officiële prijsopgave staan vermeld. Deze prijzen zijn dan zo lang geldig als de geldigheidsduur van de prijsopgave bedraagt.

Een exacte prijsstelling hangt af van diverse factoren, zoals de koers van edelmetalen en/of edelstenen en de ringmaten en eventuele speciale wensen van de opdrachtgever(s).

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN

Uitsluitend op afspraak!

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via de sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaal