Disclaimer

Afbeelding vliegende ijsduikerFlying maang 2

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Trouwringen-smid Zhaawano aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele typefouten of andere onjuistheden en/of gedateerde informatie die op de website voorkomen.

De prijzen van trouwringen en trouwsieraden die op de website staan vermeld, zijn slechts indicatief van aard. De trouwringen-smid kan in geen geval gehouden worden aan de op deze website vermelde prijzen, tenzij deze in een officiële prijsopgave staan vermeld. Deze prijzen zijn dan zo lang geldig als de geldigheidsduur van de prijsopgave bedraagt.

Een exacte prijsstelling hangt af van diverse factoren, zoals de koers van edelmetalen en/of edelstenen en de ringmaten en eventuele speciale wensen van de opdrachtgever(s).

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen