Unieke trouwringen met een verhaal


Bijzondere trouwringen en bruidssieraden uit eigen atelier, speciaal voor jullie met hart & ziel gesmeed


Trouwringen handgesmeed door edelsmid Zhaawano Giizhik in the Spotlight

IN TODAY'S SPOTLIGHT:

'Een Bloem van Vuur': unieke handgesmede trouwringen met  elegant veerdesign


 

Ga naar de produktpagina voor een uitleg over de symbolische betekenis van deze ringen.


           Bekijk hier onze collectie trouwringen en bruidssieraden

Bekijk hier onze nieuwe sieraden- en fine arts website Zhaawanart.com!

See our wedding rings website in English

> ZhaawanArt Unieke Trouwringen verkozen als een van de leukste juweliers van Noord-Holland

Bezoek onze nieuwe trouwringen-webshop


De ZhaawanArt collectie: een overzicht van de ringenlijnen


Klik de thumbnails voor de ringenlijnen: Liefde, Bescheidenheid en Waarheid

Ringenlijn Liefde Ringenlijn Bescheidenheid Ringenlijn Waarheid


Klik de thumbnails voor de ringenlijnen: Spirit Concepts, Wijsheid en Respect

Ringenlijn Spirit Concepts trouwringen levensweg sunpath wisdom​ Ringenlijn Respect


Klik de thumbnails voor de lijnen: Zirkonium Nachtzon, Titanium Winterlicht en Oprechtheid

Ringenlijn Nachtzon Ringenlijn Winterlicht Ringenlijn Oprechtheid


Klik de thumbnails voor de lijnen: Spirit of Palladium, Platina Maanlicht en Samen Eén

Ringenlijn Spirit of Palladium  Ringenlijn Maanlicht   Ringenlijn Samen Een


Native American verhalen, symbolen en smeedtradities gevat in eigentijds sieraaddesign. Er worden uitsluitend eko-goud en andere duurzame materialen gebruikt voor onze trouwringen. 


Trouwringen als symbool van eeuwige liefde Trouwringen, vriendschapsringen en bruidssieraden met hart en ziel gesmeed

Alle op de website getoonde sieraden worden handgesmeed van duurzaam eko-goud en andere duurzame materialen door edelsmid Zhaawano in zijn ateliers in Amsterdam en Nijmegen.

De website toont 15 op de indiaanse cultuur en verhalen geïnspireerde lijnen van ringen en bruidssieraden met elk een eigen karakter, ontwerpstijl, verhaalthema en symboliek. Welk sieraad of ringenpaar en welk verhaal past bij jou?


Ben je samen met je geliefde op zoek naar een bijzondere en unieke trouwring of vriendschapsring die een weerspiegeling is van jullie liefde? Of zoeken jullie naar een bijpassend bruidssieraad? Edelsmid Zhaawano maakt en ontwerpt ringen en sieraden die echt uniek zijn, met zorg gesmeed en voorzien van een hart en een ziel.


Bekijk alvast online de unieke trouwringen en trouwsieraden voordat je een afspraak maakt. Het atelier, gevestigd in het bos- en heuvelrijke gebied iets ten zuiden van Nijmegen, is 7 dagen per week op afspraak geopend, ook 's avonds en op feestdagen. Juist doordat een atelierbezoek op afspraak is, is er altijd plenty tijd en persoonlijke aandacht voor jullie als klant! Bel vandaag nog: 06-83679919.ZhaawanArt onderscheidt zich van het geijkte juweliersaanbod

Onderscheidende designs met een unieke achtergrond en filosofie...

Trouwringen uitzoeken hoort een feestje op zichzelf te zijn, vindt edelsmid Zhaawano. Zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwringen die werkelijk uniek zijn en zich onderscheiden van het geijkte aanbod van juweliers waar iedereen mee rond loopt? Maak dan kennis met de zeer uitgebreide collectie unieke trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt , een uitgebalanceerde mix van klassieke ringen en unieke designstukken. In zijn werkplaatsen op het KNSM-eiland in Amsterdam en in het Zeven-Heuvelengebied in Gelderland smeden de handen van edelsmid Zhaawano speciaal voor jullie een liefdevol huwelijk tussen eeuwenoude traditie en eigentijds design. De metalen die de edelsmid toepast in zijn ringen zijn divers, variërend van witgoud, palladiumwitgoud, geel- en roodgoud, palladium en platina tot titanium, zirkonium, edelstaal en grijs en zwart zirkonium. Benieuwd? Kom dan naar Zhaawano's werkplaats vlakbij NIJMEGEN, waar hij zijn trouwringencollectie graag aan jullie toont en van toelichting voorziet. Maak vandaag nog een afspraak!


Trouwringen als reflectie van de eeuwigheid

"Unieke trouwringen zijn als een goed huwelijk: een reflectie van de eeuwigheid."Een trouwring als reflectie van de eeuwigheid

Verras je geliefde met een set unieke ringen door de edelsmid gemaakt met hart en zielOntwerper Zhaawano vindt dat een trouwring, evenals het huwelijk, een zekere eeuwigheidswaarde moet hebben. Op subtiele wijze verweeft hij dit mystieke uitgangspunt in al zijn ontwerpen. Wil je zelf ervaren wat dit betekent? Ga er dan eens rustig voor zitten en browse samen met je partner door de website.  Kijk en lees en laat je betoveren door de magie die edelsmid Zhaawano in zijn creaties legt.


Gouden ringen vertellen verhalen vol mysterie en romantiek

Het hart van de ZhaawanArt© sieraden-collectie bestaat uit zeven lijnen of menu's met klassieke trouwringen en gelaagde symboolringen van één of meerkleurig goud - elk met een eigen thema. Deze bijzondere trouw- en vriendschapsringen, alle in eigen atelier ontworpen en gekenmerkt door een rijk materiaalgebruik en een scherp oog voor afwerking, vertellen verhalen vol ingetogen mysterie en romantiek. De eeuwenoude cultuur en de rijke huwelijkssymboliek van de Native American voorouders van de edelsmid vormen hierbij een onuitputtelijke inspiratiebron.

Laat je verleiden en inspireren door de symboliek en de verhalenrijkdom van de ringencollectie van ZhaawanArt© . Maak deze samen met de edelsmid tot jullie eigen verhaal, zoals het alleen door jullie zelf verteld zou kunnen worden!


Trouwringen van platina, goud, titanium, edelstaal en zirkonium

Naast bovengenoemde zeven lijnen van klassieke- en symboolringen introduceert Zhaawano, speciaal voor de liefhebbers van hightech materialen en trouwringen die ontworpen zijn volgens het principe van minimal design, 7 nieuwe ringenmenu's. Deze zijn onderverdeeld in klassieke trouwringen van platina en palladium, duo-ringen van bicolor materialen en strak vormgegeven low budget & high-tech relatieringen van edelstaal, titanium en trendy zwart zirkonium.

                  Trendy trouwringen-lijn zwart en grijs zirkonium Nachtzon


Palladium: een betaalbaar alternatief voor platina en witgoud

Zoeken jullie naar tijdloze ringen met een mooie witte kleur? Vinden jullie witgoud mooi maar spreekt de betoverende witte glans van platina jullie nóg meer aan? Of zoek je een alternatief materiaal dat wél de superieure eigenschappen, maar níet de hoge prijs van platina heeft? Kies dan voor een set PALLADIUM TROUWRINGEN uit onze 'Spirit of Palladium'-lijn.

Overigens, platina trouwringen hoeven niet duur te zijn: zie onderstaand actie, een setje PLATINA TROUWRINGEN waarvan de damesring is gezet met een 0.015 karaat VVSI diamant.

                      Aanbieding van platina trouwringen voorzien van diamant


Speciale aanbieding van platina trouwringen voorzien van een gratis diamant: klik op bovenstaande afbeelding.Stagiere aan het werk: foto-impressie van het atelier van de trouwringen smid


Welke stijl of trend past bij jou?

Gaat de voorkeur uit naar de gelaagde symboolringen van multicolor goud - of spreekt Zhaawano's minimal design uitgevoerd in platina, goud, titanium, edelstaal of zirkonium je meer aan? Of zijn de gracieuze vormen van de arendsveer-trouwring wellicht meer aan jullie besteed?


Bijzondere alternatieven voor een trouwring

Trouwringen alternatieven


Tegenwoordig is het al lang geen taboe meer om te kiezen voor een andere, minder geijkte draagvorm dan trouwringen. Naast het ruime en gevarieerde aanbod aan ringen en vriendschapsringen op deze website zouden jullie daarom een alternatief sieraad kunnen overwegen, dat wellicht beter past bij de esthetische voorkeur of persoonlijke stijl of gewoon praktischer is in verband met beroep of werk.

ZhaawanArt© biedt op dit gebied een ruime keus uit diverse sieraden, waarbij vooral zilveren en gouden hangers en armbanden een hoofdrol spelen. Oriënteer je daarom op het unieke aanbod van deze website en ga naar Alternatieven voor een trouwring!  


Edelsmid Zhaawano is ook op de Sociale Media te volgen:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieraden  De edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!  Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Margrietstraat 5a
6541EZ GROESBEEK (GD)

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps
 

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Het trouwringen-atelier in Amsterdam

Kies voor een unieke ringen-set handgemaakt van duurzaam eko-goud

Trouwringen Oprechte Levens


Trouwringen van ZhaawanArt zijn niet zomaar trouwringen. Kies voor onze ringen en je kiest voor iets unieks. De trouwringen worden speciaal voor jullie gemaakt in onze ateliers in Amsterdam en Nijmegen: of jullie nu eigen ringen willen laten ontwerpen of toch liever kiezen uit een van onze veertien ringenlijnen.


Ontwerp en maak jullie eigen trouwringen samen met edelsmeden Jori en Zhaawano


Interesse in een trouwring of sieraad uit een van onze 15 collecties?

Hieronder kunt u laten weten in welke ring(en) of sieraad u geïnteresseerd bent. Wij nemen spoedig contact op om het door te spreken.

* Uw aanvraag verplicht u tot niets, het is geheel vrijblijvend.


De trouwringen-collecties van Zhaawano zijn geinspireerd door de huwelijkstradities van zijn indiaanse voorouders. Pentekening door de edelsmid.


In de Spotlight: 'Sky Spirit'  trouwhanger  van 14 karaats geelgoud en bloedkoraal

Gouden trouwhanger Luchtgeest

Klik op bovenstaande afbeelding om te bestellen

Gouden trouwring


ZhaawanArt Unieke Trouwringen is sinds kort gevestigd in Groesbeek:

Margrietstraat 5a
6561WS GROESBEEK
NEDERLAND
Tel. (0031) (0)6-83679919

LET OP: Voor het BEZICHTIGEN van TROUWRINGEN ontvangt de edelsmid u graag OP AFSPRAAK in zijn nieuwe werkplaats in GROESBEEK, nabij NIJMEGEN. Maak hier een afspraakEco gold trouwring

Elke trouwring van ZhaawanArt is gemaakt van gerecycled Eko-goud: click on imageNieuw: exclusieve two-tone witgouden trouwringen met princess diamanten

Witgouden trouwring met Princess diamanten


Palladium, the best of two worlds...

Palladium bezit vrijwel dezelfde fascinerende witte kleur als het verwante edelmetaal platina en is even sterk en duurzaam, maar de prijs ligt gemiddeld 45% lager!

Palladium verenigt het beste van twee werelden

De zeldzaamheid van het edele metaal palladium en de relatief lage prijs maken palladium ringen in toenemende mate gewild bij een jong en modern publiek dat op zoek is naar een exclusief, maar betaalbaar alternatief voor witgoud...

Palladium, kortom, heeft de toekomst. Het is chique én trendy en vormt een uniek alternatief voor het veel duurdere platina. Met een prijs die vergelijkbaar is van die van 14 karaats witgoud, combineert palladium the best of both worlds. Kom langs en overtuig jezelf van de betaalbare exclusiviteit van een palladium trouwring!


Uniek bruids-collier


Online bruidssieraden van ZhaawanArt

Benieuwd naar wat edelsmid Zhaawano aan de andere kant van de Atlantische Oceaan onderneemt? Neem dan een kijkje op zijn Engelstalige trouwringen-website


Vinden jullie ringen al gauw te strak en te klinisch? Kies dan voor de organische look van Zhaawano's gelaagde trouwring

Unieke trouwringen met een organische finishing touch


Speciale trouwring 'Platinum Moon'

Een platina trouwring met diamant onbetaalbaar? Nee hoor. ZhaawanArt heeft een unieke actie speciaal voor jullie: een set 'Platinum Moon' trouwringen van 960 dz platina met in de damesring een gratis diamant van de hoogste kwaliteit.

Een afbeelding van het setje is hiernaast afgebeeld.

Interesse?

Vragen kost niets, dus bel gerust (tel. (0031) (0)6-83679919)) voor informatie over deze unieke aanbieding van platina trouwringen.

Bruidssieraden van ZhaawanArt als aanvulling van een set relatieringen

 Bruidscolliers en sieraadsets ontworpen en handgesmeed in Zhaawano's studio in Amsterdam


Lees hier over de indiaanse stijlinvloeden van Zhaawano's sieraden en trouwringen

Edelsmid Zhaawano heeft veel technieken en smeedstijlen van de oude Dineh (Navaho) zilversmeden geleerd

invloeden van Dineh en Pueblo zilversmeden uit de American Southwest

De Canadese Native American Woodland Art designinvloeden van Zhaawano

Sieraden met divers stijlinvloeden

Hetr vakmanschap van edelsmid Zhaawano Giizhik

Edelsmid Zhaawano aan het werk in zijn atelier voor sieraden en trouwringen

Lees hier over het ambacht en de achtergrond van ringenontwerper ZhaawanArtVerhalen en indiaanse symboliek achter de trouwringen

ziigwan floral design

Geinteresseerd in de verhalen en symboliek achter de trouwringen van edelsmid Zhaawano? Bezoek de ZhaawanArt website.

Keer terug naar het begin van de trouwringen pagina 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen