De collectie platina en palladium mannenringen van edelsmid Zhaawano uit Amsterdam

Klik op de afbeelding en bekijk onze nieuwe collectie platina ringen             

Platina mannenringen uit Amsterdam


Een unieke collectie van strak vormgegeven designer-ringen van platina en palladium ontworpen door edelsmid Zhaawano


In de zomer van 2017 ontwierp trouwringen-designer Zhaawano Giizhik in zijn Amsterdamse studio een unieke collectie platina en palladium mannenringen; de titel van deze collectie, die eveneens twee lijnen van trouwringen en een lijn van   verlovingsringen bevat, luidt Purezza del Platino, wat Italiaans is voor 'Puurheid van Platina'. 

De Purezza del Platino-collectie biedt in totaal vier zorgvuldig samengestelde lijnen van herenringen en verbintenisringen, door edelsmid Zhaawano ontworpen en gesmeed van eco-friendly edelmetaal in een sobere en minimalistische stijl, met een scherp oog voor detail en afwerking.


 

                                                       Platina herenring Semplicità e Purezza


Heb je interesse in een betaalbare designer ring voor jou en je partner? Of wil je je aanstaande verloofde een platina eternity-ring of solitaire-ring aanbieden voorzien van een of meerdere fonkelende diamanten van de hoogste kwaliteit? Of voel je er wellicht voor om een statement ring van het edele mataal platina of palladium voor jezelf te laten maken? Klik dan op bovenstaande afbeelding of onderstaande link en en laat je verrassen door het pure design van de ringen van onze Purezza del Platino-collectie.

Maak vandaag nog een afspraak en kom, uiteraard geheel vrijblijvend, langs in ons trouwringen-atelier op het prachtige KNSM-eiland in Amsterdam. Overtuig jezelf van de ingetogen schoonheid van Purezza del Platino mannenringen, verlovingsringen en trouwringen!


Ga naar de Purezza del Platino website

Bekijk eveneens de collectie van onze platina trouwringen op deze website

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Banner platina trouwringen