Prijzen van de trouwringen


                   De op de website vermeldde prijzen zijn slechts indicatief

Stijgende goudprijs

Met name de prijzen van goud en diamant nemen de laatste tijd een grote vlucht. Alleen al om die reden is het bijna ondoenlijk de stijgende prijs, die de edelsmid nu eenmaal - links- of rechtsom - moet doorberekenen, wekelijks up-to-date te houden.


Wees er vroeg bij!

Aangezien de goudprijs en - in mindere mate - de platinaprijs in de loop van 2017 vermoedelijk nog verder zal stijgen, is het raadzaam zo vroeg mogelijk in het jaar jullie gouden en/of platina trouwringen te bestellen - ook als de huwelijksdatum pas later in het jaar valt, of wellicht in 2018. Dit kan tientallen tot honderden euro´s schelen!


Richtprijzen

De prijzen die op de website worden genoemd, zijn zonder uitzondering richtprijzen. De actuele prijs van een set trouwringen of een sieraad is in de eerste plaats afhankelijk van de goud-, palladium- of platinakoers (en de koers van edelstenen) zoals die op het moment van bestellen geldt. Verder zijn van invloed: de ringmaten van klanten en eventuele speciale wensen.

Disclaimer

Prijzen vermeld op een door de edelsmid opgestelde en door de klant geaccepteerde offerte

Een eventuele tussentijdse BTW-verhoging zal alsnog worden doorberekend bij de eindafrekening van het bestelde sieraad/trouwring of de bestelde sieraden/trouwringen. In die zin kan de edelsmid dus niet gehouden worden aan de in de offerte vermelde prijs.

Prijzen vermeld op deze website

Edelsmid Zhaawano kan in geen enkel geval worden gehouden aan de op deze website vermelde prijzen. Uiteraard stelt de edelsmid zich te allen tijde redelijk op en zal de vaststelling van een prijs van trouwringen, verlovingsringen of huwelijkssieraden in goed overleg met de klant plaatsvinden.

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Prijzen

Omdat de prijzen van goud tegenwoordig tot grote hoogtes stijgen introduceert ZhaawanArt actieprijzen en prijsgaranties voor zijn trouwringen


Prijsopgave trouwringen

Wanneer jullie belangstelling voor een set trouwringen of verlovingsringen of een sieraad hebben, stelt de edelsmid, geheel vrijblijvend, een offerte op die hij in de regel per e-mail toestuurt.

De in de offerte genoemde prijs is - in het bijzonder als het gaat om trouwringen van edelmetaal - geldig tot de eerstvolgende vrijdag; dit is de dag dat de edelsmid zijn edelmetaal bestelt bij de groothandel.

Aangezien de goud-, platina- en diamantkoersen sterk fluctueren - en voorlopig alleen maar in een stijgende lijn -, kunnen de prijzen de maandag erop al weer zijn gestegen; vandaar de beperkte geldigheid van een prijsopgave. In principe zal de edelsmid een nieuwe prijsopgave opstellen mocht een klant langer tijd nodig hebben om te beslissen.

Indien klanten echter binnen de gestelde termijn reageren en een aanbetaling hebben verricht, is de prijs zoals die in de offerte is vermeld - mits het landelijke BTW-tarief intussen niet gestegen is -, absoluut bindend voor de edelsmid. Zelfs al zouden de trouwringen, bij wijze van spreken, pas een jaar later opgeleverd hoeven worden!


De prijzen van trouwringen zijn aan fluctuatie onderhevig

Overlay trouwringen uit ringenlijn Respect


 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen