Platina trouwringen-aanbieding


Speciale trouwringen actie met gratis diamant


Speciale trouwringen aanbieding: 'Platinum Moon'

Laat een gratis diamant in je platina trouwring zetten!

De huidige economische situatie dwingt veel mensen tijdelijk de tering naar de nering te zetten: wellicht gaat dit ook op voor jullie!

                   Een schitterende witte briljantgeslepen diamant van hoge kwaliteit

Om de aanschaf van een setje luxe trouwringen van het begeerlijke platina, voorzien van een schitterende witte diamant, een stapje dichterbij te brengen, heeft de edelsmid een speciale aanbieding bedacht met een uitzonderlijke actieprijs. Twee platina trouwringen, waarvan de damesring is voorzien van een gratis diamant ter waarde van 350 euro!

Volgens de laagsteprijsgarantie die ZhaawanArt voor deze ‘Platinum Moon’ trouwringen rekent, kost een setje normaliter vanaf 2.216 euro; tijdelijk zijn de ringen dus voor (een vanafprijs van) 1.866 euro van jullie!*

De trouwring Platinum Moon wordt gezet met een witte VVSI 0.015 kt diamant De vorm van de trouwringen, die 4 mm breed en 1.7 mm dik zijn, is laagbol en de binnenzijden zijn licht afgerond voor extra draagcomfort (comfort fit). Op de afbeelding zijn de buitenzijden van de trouwringen gematteerd en de binnenzijden van een hoogglanzende finish voorzien; op verzoek kunnen de ringen geheel hoogglanzend worden opgeleverd.


De 0.015 karaat diamant in de damesring is van hoogwaardige kwaliteit: extra wit (Top Wesselton) V.V.S.I.-F/G-(2-2)-422.

De trouwringen worden gekeurd aangeboden in een luxe donkerblauw sieraaddoosje, met een witte bekleding en afgezet met facetranden van hout in lichte tinten!

De trouwringen liever eerst even – vrijblijvend – in het atelier komen bekijken? Meer weten over de prijs? Neem gerust online contact op , of bel met het edelsmid-atelier in Amsterdam: tel. (0031) (0)6-80679919.

Uiteraard kunnen deze trouwringen ook als verlovingsringen of vriendschapsringen gedragen worden...

* Let op: De genoemde prijs is een vanafprijs en gebaseerd op 21 % BTW: de werkelijke prijs is afhankelijk van de platinakoers op het moment van bestellen en van de ringmaten. Eventuele portokosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De gemiddelde levertijd van deze trouwringen-met-diamant is 5 weken!

Bestelnr. 10-17


Bestellen of informatie aanvragen

Terug naar het trouwringen-overzicht

Terug naar het begin van de pagina

 

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

ZhaawanArt vogelvlucht


Prijzen


Achtergrondinformatie over de platina trouwringen van ZhaawanArtUnieke platina trouwringen bannerUnieke platina trouwringen banner