Prijsgarantie platina trouwringen


Purezza del Platino trouwringen powered by ZhaawanArt

Trouwringen van platina te duur?

Spreekt de onvergelijkbare klasse van platina verlovingsringen en trouwringen jullie aan, maar vormen de gangbare juweliersprijzen wellicht een obstakel? Dan ligt een set exclusieve trouwringen, gesmeed van hoogwaardig platina, misschien toch binnen jullie bereik…

De vlucht van maang, de ijsduiker symboliseert de actieprijzen van ZhaawanArt Wewe image unieke trouwringen

Omdat edelsmid Zhaawano jullie niet het gevoel wil geven dat je te veel betaalt voor zijn platina ringen, garandeert hij altijd de laagste prijzen binnen Nederland en België.

Let wel! Bij ZhaawanArt bespaar je al gauw HONDERDEN EURO'S: per ring welteverstaan. Zo is bijvoorbeeld de schitterende platina trouwringen-set True Love al verkrijgbaar vanaf 982 euro*. Ook kun je je voordeel doen met de speciale actieprijs die ZhaawanArt hanteert voor een set trouwringen voorzien van een gratis diamant.

De vlucht van maang, de ijsduiker symboliseert de actieprijzen van ZhaawanArt Wewe image unieke trouwringen


Bij ZhaawanArt/Purezza del Platino betaal je nooit te veel voor je trouwring

Verwar de lage prijzen van de platina trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt niet met inferieure kwaliteit! Alle platina ringen die het atelier verlaten zijn gemaakt van een platialegering van de best denkbare kwaliteit: 960 dz. d..w.z.: 96 % puur platina, of van de prachtige, eveneens helderwitte, 600 dz. legering.

Lees hier meer over de platinlegeringen die wij voor onze trouwringen gebruiken.

Edelsmid Zhaawano controleert de platinaprijs wekelijks en volgt alle marktontwikkelingen op de voet. Zo kunnen jullie er absoluut zeker van zijn dat je nooit te veel betaalt.
Nu kan iedereen wel beweren de goedkoopste te zijn, maar Zhaawano geeft echt een keiharde garantie. Komen jullie al vóór de aankoop bij een andere goudsmid/edelsmid of bij een juwelier identieke trouwringen tegen van een lagere prijs, dan treedt de ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie in werking. Deze lagere prijs wordt dan ook nog eens met 100 euro verminderd!

De vlucht van maang, de ijsduiker symboliseert de actieprijzen van ZhaawanArt Wewe image unieke trouwringen

Komen jullie, binnen 8 weken ná de aankoop van 900 dz platina trouwringen bij ZhaawanArt, identieke ringen bij een andere aanbieder tegen waarvan de prijs lager is dan wat jullie hebben betaald, dan past edelsmid Zhaawano met alle plezier het verschil bij. Dit geldt ook als het om actieprijzen of aanbiedingen van trouwringen van een andere aanbieder gaat!

Let wel: deze laagsteprijsgarantie geldt dus uitsluitend voor 900 dz platina trouwringen.


* De prijs van een set platina trouwringen is altijd afhankelijk van de ringmaten en de actuele platinakoers op het moment van bestellen.

Naar platina trouwringen lijn Maanlicht

Terug naar de website Purezza del Platino

Terug naar het begin van de pagina


 

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Vlieg weg met de actieprijzen van ZhaawanArt platina trouwringen!

Prijzen


De laagsteprijsgarantie van ZhaawanArt en Purezza del Platino:

De voorwaarden

De voorwaarden van de ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie zijn als volgt:

1. De ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie geldt uitsluitend voor trouwringen van 960 dz platina; in bepaalde gevallen voor trouwringen van 950 dz. platina.

2. De ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie geldt uitsluitend voor platina trouwringen in netto staat, d.w.z.: in onbewerkte vorm. Eventuele oppervlaktebewerkingen en/of edelstenen worden als supplement (extra's) beschouwd en vallen derhalve niet onder de laagsteprijsgarantie.

3. De trouwringen moeten 100% vergelijkbaar zijn. De ringen zijn nieuw, en er is sprake van hetzelfde platinagehalte (950 of 960 dz), dezelfde vorm, dikte, breedte, en dezelfde ringmaten.

4. Het prijsverschil moet eenvoudig controleerbaar zijn door edelsmid Zhaawano.

5. De platina trouwringen worden aangeboden door een juwelier of edelsmid/goudsmid (geen marktplaats, E-bay etc.)

6. Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, demonstratiemodellen en beschadigde trouwringen van platina.

7. De ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie is niet van toepassing indien het om een aanbieder gaat die buiten Nederland of Belgisch Vlaanderen is gevestigd.

8. ZhaawanArt/Purezza del Platino  Laagsteprijsgarantie geeft binnen 8 weken na aankoop garantie op de laagste prijs. Indien u aanspraak wenst te maken op de ZhaawanArt Laagsteprijsgarantie, dient u de concurrerende prijs binnen 8 weken na aankoop bij het trouwringen-atelier van ZhaawanArt te melden.

9. ZhaawanArt/Purezza del Platino  zal, als vóór de aankoop van platina trouwringen reeds blijkt dat een andere aanbieder een lagere prijs biedt, de trouwringen tegen deze prijs aanbieden, verminderd met 100 euro.

10. ZhaawanArt/Purezza del Platino zal, als binnen 8 weken na een aankoop blijkt dat een andere aanbieder een lagere prijs biedt, het verschil per direct aan u uitbetalen.


 

Platina trouwringen bannerPlatina trouwringen banner