Privacy Policy La Mesa Verde/Unieke Trouwringen te Amsterdam

Dit is de website van La Mesa Verde/UniekeTrouwringen.nl

Ons bedrijfsadres is:
La Mesa Verde, Messinastraat 38b, 1019LW AMSTERDAM

Ons postadres is:
La Mesa Verde, Messinastraat 38b, 1019LW AMSTERDAM

Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: La Mesa Verde nr. 2057482.

Ons BTW nummer is NL114668814 B01


Privacy statement

Via de website van Unieke Trouwringen kun je je persoonsgegevens achterlaten voor een bestelling in het contactformulier. Unieke Trouwringen gebruikt persoonsgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor de gegevens zijn ingevuld. In geval van een ingevuld contactformulier gebruiken wij je gegevens alleen voor het goed beantwoorden van de gestelde vraag.

Als je niet wilt dat wij deze gegevens bewaren dan kun je dit aangeven bij edelsmid Zhaawano (zhaawano@gmail.com) of door te e-mailen naar support@triplepro.nl of te bellen naar het kantoor van de webhost en te vragen naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming). Op uw eerste verzoek zullen per omgaande alle in ons bezit zijnde persoonsgegevens worden verwijderd.


Veiligheid van je persoonsgegevens

Unieke Trouwringen heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen iedere vorm van onrechtmatige verwerking.

Unieke Trouwringen verstrekt geen persoonsgegevens aan partijen buiten de EU en uitsluitend persoonsgegevens aan derden wanneer dit noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan het verzorgen van de financiële administratie of het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.


Rechten

Het is altijd mogelijk om via onze supportafdeling op te vragen welke gegevens wij in ons bezit hebben. En je kan ons altijd verzoeken deze aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dit kun je doen door te e-mailen naar support@triplepro.nl of te bellen naar het kantoor van de webhost en te vragen naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming).


Communicatie & Klachten

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen
– Per e-mail: zhaawano@gmail.com of support@triplepro.nl
– Per telefoon: 06-83679919 of bel naar het kantoor van de webhost en vraag naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming).
– Per brief:  Messinastraat 38b, 1019LW AMSTERDAM

Over communicatie per e-mail:
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief:
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons heeft meegedeeld.

Over communicatie per telefoon:
Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neemt u dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van persoonsgegevens dan kun je deze klacht indienen via www.onlinemarketing.triplepro.nl/klachten. Komen wij er samen niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.


Wijzigingen

La Mesa Verde/Unieke Trouwringen kan informatie omtrent persoonsgegevens en cookies wijzigen omdat de regels of websites wijzigen. We mogen de inhouden van de verklaringen zonder toestemming wijzigen; voor de laatste versie kun je deze pagina raadplegen.


 

ZhaawanArt Unieke Trouwringen

NIEUW ADRES:
Messina Studio's
Messinastraat 38b (souterrain)
1019LW AMSTERDAM
NEDERLAND

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 2057482

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via de sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieraden De edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen! Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trouwringen ZhaawanArt websiteBij een huwelijk horen trouwringen van ZhaawanArtWijsheid trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen graphic overlay designsTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen Zhaawanart website banner
Romatische kleur voor trouwenringen
onder header