Jullie mening over Zhaawano's trouwringen

Gemiddeld gegeven cijfer vanaf juni 2017 tot op heden: 9,8

 • 5 / 5
 • 5 / 5

  Zhaawano heeft voor ons een stel heel erg unieke ringen gemaakt. Het ontwerp is een combinatie van iets dat we al mooi vonden in een bestaande ring, aangevuld met een symbool dat voor ons belangrijk is. Echt schitterend! Heel erg tevreden dus :-)

 • 5 / 5

  Beste Zhaawano, Vandaag onze trouwringen opgehaald. We zijn er heel erg blij mee! Je bent een fijne persoonlijkheid. Je denkt mee en laat uiteindelijk de ruimte daar voor de klant om een beslissing te nemen. Heel fijn!Groetjes Sylvia en Bart

 • 5 / 5

  Wat een vakwerk! In de symboliek van de ring is ons eigen levensverhaal verwerkt. Het resultaat: een prachtig symbool voor ons trouwen.

 • 5 / 5

  De ringen zijn helemaal zoals we gedroomd hadden. Ook onze gesprekken waarin we samen de symboliek ontdekten draag ik als warme herinneringen met me mee.Geert

 • 5 / 5

  Dag Zhaawano, Mark en ik wilden je nogmaals bedanken voor de prachtige Path of the Sun trouwringen die je voor ons hebt gemaakt. We zijn erg onder de indruk van je ontvangst en de zorgvuldige manier waarop je naar onze wensen hebt geluisterd. Gina.

Berichten gastenboek "Wat vind ik van Zhaawano's trouwringen?"

Voorbeelden van enkele reviews:

Sandra en Falko, Amsterdam schreven op 6-5-2020:

Voor iedereen die iets anders wil dan anders.

Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)

Heleen en Hugo, Noordbeemster schreven op 24-2-2020:

Zhaawano is een erg prettige persoon die snapt wat je wensen zijn. Wij hebben nu de mooiste trouwringen die echt bij ons passen.

Beoordeling: 4.5 sterren (cijfer 9)

Gwen en Pieter, Edam schreven op 21-8-2019:

Wij hebben ervaren dat Zhaawano met ons meedacht, begreep wat wij bedoelden. Voor alles was een mogelijkheid of een oplossing. Voelde erg prettig en betrouwbaar. Levering kon ook geregeld worden terwijl wij aan de late kant waren met uitzoeken en bestellen. Wij zijn ook zeer tevreden over het eindproduct.

Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)

Claudia Chavis from California, USA schreef op 16-08-2018:

We put a lot of trust into this, sending a large amount of money to someone overseas who we had never met, but we could tell that Zhaawan is a true human being. From the first contact until receiving the rings, the communication and interaction has been marked with integrity, honesty, and care. The rings are absolutely beautiful and reflect the energy we wanted them each to carry. We are both very happy with them, and we are grateful to Zhaawan for creating them for us.

Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)

Daniëlle uit Nederhorst den Berg schreef op 23-06-2018:

Wij zijn ontzettend blij dat wij onze trouwringen door Zhaawano hebben laten maken. Zijn aanpak is professioneel, maar toch heel persoonlijk. Zijn passie voor het vak zien wij terug in de zorg en aandacht waarmee onze trouwringen zijn gemaakt.

Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)

Hélène Degives Más-Mijnhout uit Tulare, CA, USA schreef op 08-05-2018:

Onze ringen zijn prachtig! Zhaawano nam uitgebreid de tijd om naar ons verhaal te luisteren en heeft ons verhaal op een unieke wijze verwerkt in onze ringen. We krijgen regelmatig opmerkingen van mensen over onze ringen, vooral dat ze ze zo mooi vinden. Wij zijn Zhaawano nog steeds dankbaar voor onze prachtige trouwringen. Ze passen perfect bij ons en wie wij zijn en herinneren ons elke dag opnieuw weer aan de bijzondere band die wij samen hebben.

Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)

Tamara Bosse uit Almere schreef op 29-04-2018:

Een bevlogen artiest die goed met ons meedacht om een ring te creëren die echt bij ons past. Wij zijn ruim een jaar later nog steeds super blij met onze unieke trouwringen! 

Beoordeling: 5  sterren (cijfer 9)

Ellen en Roland uit Hoofddorp schreven op 28-04-2018:  

Persoonlijk, ringen met een mooi verhaal die bij ons passen.

Beoordeling: 5  sterren (cijfer 9)

Nynke en Willem uit Franeker schreven op 28-04-2018: 

Super mooie trouwringen! Wij waren meteen verliefd op het ontwerp. Veel mooier dan de standaardringen die je bij de doorsnee juwelier koopt. Erg fijn dat er veel tijd en aandacht aan je als klant wordt geschonken en je wensen en de mogelijkheden uitvoerig worden besproken. Helaas zit er wel een klein oneffenheidje op de damesring, maar het blijft natuurlijk handwerk en dat maakt het ook juist zo speciaal. Ik zie er naar uit om de ringen te mogen dragen!

Beoordeling: 5  sterren (cijfer 9)

Erwin Algra uit Ijsselstein schreef op 11-04-2018:

Persoonlijke en flexibele aandacht. In goed overleg zijn onze wensen uitgevoerd.
De achtergrond van de ontwerpen zorgt voor verdieping. 

Beoordeling: 4 sterren (cijfer 8)

Lucia de Feber uit Den Haag schreef op 10-04-2018:

Wij hebben kort geleden contact gezocht met Unieke Trouwringen om onze trouwringen te laten maken. Wij wilden graag unieke ringen hebben. Het zijn Arendsveer ringen geworden. Ze zijn prachtig!!

Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)

Frank en Natalia uit Laren schreven op 10-04-2018: 

Heel positief. Mooie sieraden en een heel persoonlijke benadering. Alles naar wens gemaakt.  

Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)

Bart en Sylvia uit Gorinchem schreven op 29-09-2017:

Beste Zhaawano, Vandaag onze trouwringen opgehaald. We zijn er heel erg blij mee! Je bent een fijne persoonlijkheid. Je denkt mee en laat uiteindelijk de ruimte daar voor de klant om een beslissing te nemen. Heel fijn! Groetjes Sylvia en Bart 

Beoordeling: 5 sterren  (cijfer 10)

Dominique en Thinka uit Heemstede schreven op 30-08-2017:

Zhaawano heeft voor ons een stel heel erg unieke ringen gemaakt. Het ontwerp is een combinatie van iets dat we al mooi vonden in een bestaande ring, aangevuld met een symbool dat voor ons belangrijk is. Echt schitterend! Heel erg tevreden dus :-)
 
Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)
 

Geert Bossuyt uit Maarssen schreef op 09-06-2017:

De ringen zijn helemaal zoals we gedroomd hadden. Ook onze gesprekken waarin we samen de symboliek ontdekten draag ik als warme herinneringen met me mee. Geert
 
Beoordeling: 5 sterren (cijfer 10)
 

Oudere berichten:

Kelvy Bird schreef op 9-12-10:

your rings are STUNNING!!!!! thank you for the very kind comment to the write up and images on the Pegasus conference. i think you and i both hold universal coherence close to heart and that it comes through in our work. :)

Karel en Vivianne schreef op 28-11-10:

Beste Zhaawano,

Wij willen je via deze weg nog graag bedanken voor de fantastische 'Levensweg' trouwringen die je voor ons hebt ontworpen! We zijn er ontzettend blij mee. De ringen hebben overal veel bekijks en mensen vragen ons vaak over de symboliek. Binnenkort sturen we je nog foto's op van onze trouwdag (met onze trouwringen). Hartelijke groet, Karel en Vivianne uit Amsterdam.

Patrick de Waal schreef op 12-11-10:

Toevallig kwam ik zojuist weer op je website terecht, Zhaawano. Mijn mond viel open. Ik vond je oude site (met witte achtergrond) al mooi, maar deze is werkelijk fantastisch. De trouwringen komen zo nog beter uit de verf. Ben ook erg onder de indruk van de informatie, diep en helder tegelijk. Ik blijf kijken en lezen. Steengoed!

Little Wing schreef op 18-10-10:

I think it's really special to find an Ojibwe brother in the Netherlands performing such a special thing as creating wedding rings, and at the same time passing on so much of the Native heritage !! It is wonderful. Thank you so much. I saw your add on Facebook and got interested. I licve in Netherlands, am Dutch, but have a bloodline that carries Native American Indian blood. My man to be is also part Native ... if I can get him to together visit you when our time comes, this would be really very special. By the way...have you ever thought about having an informative stand on the Western Experience event in Den Bosch, which is every year around the first weekend of february ? I wish you a beautiful day Many Blessings to you and all yours Little Wing.

Ronny & Judith schreef op 04-10-10:

Beste Zhaawano, wij willen je bedanken voor je creativiteit je gastvrijheid en je vertrouwen. De trouwringen zijn bijzonder mooi geworden. Ook mijn vader gaf aan je een vakman te vinden! En als laatste willen we zeggen; "De uitnodiging staat en jullie zijn van harte welkom". Hartelijke groeten uit Brabant!!

Chris Petraeus schreef op 11-08-10:

Beste Zhaawano, Uw trouwringen zijn een lust voor het oog! Mijn vriend en ik gaan volgend jaar april in Italie trouwen en willen voor die tijd heel graag een bezoekje aan uw atelier rondkijken. Vooral ringenlijn 'Wijsheid' (de Levensweg ringen) spreekt ons enorm aan, zowel de bicolour trouwringen als het verhaal erachter. Wij maken binnenkort een afspraak! Stefano en Chris uit Amsterdam

Peter en Bonny schreven op 04-08-10:

Hallo Zhaawano, Wij wilden je nogmaals bedanken voor de fantastische dag in je atelier, we hebber er van genoten! De trouwringen die je voor ons hebt gemaakt zijn precies geworden wat we er van hadden verwacht, we zijn er bijzonder blij mee. We laten je nog weten hoe het met onze trouwdag is gegaan, in september. Hartelijke groet, Peter en Bonny.

Peter en Janie schreven op 11-04-10:

Dag Zhaawano, Een berichtje uit Zeeland van twee tevreden ringdragers. De 'Het Leven Is Een Dans!' trouwringen die je voor ons hebt gemaakt missen hun doel niet, de 'dansende zonnen' in het prachtige ontwerp herinneren ons er nog iedere dag aan te genieten van het leven en van elkaar. Dank je wel!

Marcel Smals schreef op 08-02-10:

ik vind de trouwringen die u maakt zeer mooi erg uniek het is een eer om u ringen te kunne dragen je kan aan de ringen zien dat er veel liefde en tijd in zit en iets spiritueels en dat is zo appart erg mooi ga zo door gr marcel

Mieke en Leonard schreven op 31-01-10:

Klasse, deze sieraden! We trouwen op 10-10-10, en komen onze trouwringen zeker bij jullie halen. Vooral ringenlijnen Wijsheid en Waarheid spreken ons erg aan, zowel de ontwerpen als het achterliggende verhaal ervan. We verheugen ons op een ontmoeting. Mieke en Leonard uit Alkmaar.

Annemiek en Peter Vader schreef op 14-01-10:

Hallo Zhaawan, Het is al een tijdje geleden dat je trouwringen voor ons hebt gemaakt (mei 2008!). Toch willen we even kwijt dat de Way of the Warrior ringen ons nog erg goed bevallen. We krijgen nog vaak positieve reacties (we moeten meestal wel even de symbolische betekenis uitleggen maar dat vinden we leuk om te doen). Het symbool dat je voor ons aan de binnenkant hebt gemaakt krijgt niemand te zien; we begrijpen nu wat je bedoelde met de \'kracht\' die het symbool ons geeft. Nogmaals bedankt, je hebt ons echt verrijkt met je prachtige creaties. Peter en Annemiek uit Dordrecht.

Marc en Mieke ter Horst schreef op 16-09-09:

Beste Zhaawano, Even een berichtje hier uit Breukelen om je te laten weten hoe blij we nog altijd zijn met de trouwringen “All is Related” die je voor ons hebt gemaakt - het prachtige ontwerp en de achterliggende symboliek van de ringen - en je wijze woorden! - voegen dagelijks een bijzondere dimensie toe onze verbintenis. Dank je wel! Mieke en Marc.

Yvette en Peter La Haye schreef op 05-07-09:

Zhaawano, we zijn nog altijd blij dat we onze trouwringen door jou hebben laten maken - je bent niet alleen een vakman maar je hebt ons perfect aangevoeld. Alleen een echt goede kunstenaar kan dat! Thanks again! Yvette & Peter

Marcel en Karin schreef op 15-06-09:

Hallo Zhaawano, Een berichtje om je te laten weten dat we nog iedere dag genieten van de prachtige trouwringen die je voor ons hebt gemaakt. Om een ring te dragen die zowel onze individualiteit (materiaalkeuze) als onze verbondenheid met elkaar en alles om ons heen (ontwerp) weet weer te geven blijft bijzonder. Je hebt geweldig werk geleverd. Marcel Beek en Karin Kleimeer.

Meindert en Toon schreef op 17-05-10:

Beste Zhaawano (schrijf je je naam nu anders?), we wilden je nog even bedanken voor alle tijd en aandacht die je aan ons hebt besteed. We zijn elke dag weer ontzettend blij met onze trouwringen, en krijgen nog geregeld positieve reacties. Merci! Meindert en Toon uit Wageningen.

Jim and Alice Northrup schreef op 06-05-09:

Jaawano, your Native jewelry art is beautiful and very inspiring, the colors and the symbolism are touching. Bravo to your exeptional skills. Thank you! Alice & Jim, Austin TX

Adam Wyn-Roberts schreef op 07-03-09:

Zhaawano heeft met zijn lijn van unieke trouwringen een fantastisch en innovatief product neergezet waar menig ondernemer een puntje aan kan zuigen De diepgaande kennis en passie voor het product, mede de culturele verdiepingen, kunnen alleen leiden tot het pad van succes Kortom: ga je trouwen en ben je geen eenheidsworst, dan is het een must om je hier te orienteren. Adam Wyn-Roberts, dichter.

Martin schreef op 15-08-08:

Hoi Jaawano, Dinsdag 12 augustus waren we in je atelier. Een beetje bedwelmd verlieten we je zaak. Zoals je website al doet vermoeden heb je niet alleen verstand van je vak, de achterliggende gedachten en betekenissen bij de sieraden zijn opmerkelijk en geeft stof tot nadenken. Onze trip naar Warfum is zeer de moeite waard geweest voor ons. Nog bedankt voor je gastvrijheid en de tijd die je voor ons nam. Dat laatste zijn we hier in het westen niet echt gewend meer !! Groetjes van Barbara en Martin uit Delft

Guido Nap schreef op 24-07-08:

Beste Jaawano Giijik, mijn vriendin en ik hebben met open mond je website bekeken, wat wij daar op zien is werkelijk fantastisch mooi, we raken er zeer geinspireerd door. Vooral ringenlijnen 4, 6 en 7 staan zo bol van de meest fantastische ontwerpen met ditto symbolische betekenissen, dat we echt moeite hebben een keuze te maken. We nemen deze zomer nog contact met je op om alles eens goed in het atelier te bekijken. Groeten van Mariska en Guido uit Zoetermeer.

Bananas schreef op 27-06-08:

yo bro whats up, tijd om elkaar weer ns te zien???? k ben inmiddels beetje brave samenwonende burger en tat2artist ofcourse en woon samen met mn nieuwe indiaase/hindoestaanse liefde sinds n half jaar.whats happening in your life??my new nr o610107175 xEUS

Carel & Joke Likumahua schreef op 19-05-08:

Eindelijk dragen wij onze trouwringen.Ze zijn prachtig! Hebben leuke reactie's gehad.Iedereen vond ze ontzettend mooi.Nog bedankt! Groetjes aan Antje en de boys. Carel & Joke

Francis Sopacua schreef op 05-05-08:

Zo, heb eindelijk uitgebreid de tijd genomen om niet alleen de prachtige ringen te bewonderen maar ook de achtergrond gelezen. Prachtig, mooi en duidelijk geschreven. Mijn favoriet staat vast ,en we hebben het er nog over. In ieder geval al met Arend, hahaieee, ècht serieus. Tot gauw en de hartelijke groeten ook aan Antje natuurlijk en de boys. Arend en Francis.

Julia Goudberg schreef op 21-02-08:

Vanmiddag samen gepraat, over het laten maken van een ring voor mij wat symboliseert hoe ik in mijn leven sta. Heerlijk om te merken en kunnen voelen dat jij met veel kennis en wijsheid en liefde voor je vak zulke mooie dingen kunt maken. En die tot uiting kunnen brengen wat bij mij past. Dank je wel en tot gauw! Groetjes Julia

Wilfred Huizinga schreef op 17-02-08:

Dit is klasse. Zo kom je ze niet vaak tegen. U hoort binnenkort van ons! Karin en Wilfred uit Den Haag.

Piedro Estevez en Annemieke Odink schreef op 31-01-08:

Beste mijnheer Giijik, Wij zijn zeer onder de indruk van uw sieraden, en de prachtige afbeeldingen en achtergrondverhalen op uw website. Niet alleen de trouwringen zijn erg expressief maar ook uw andere sieraden spreken ons aan. Onze absolute favourieten zijn Boodschapper uit het Zuiden en Mystery Paw. Zou u ons hier aanvullende informatie (prijzen e.d.) over willen toemailen? Zodra onze trouwplAnnen vaste vormen aannemen zullen we zeker de lange reis naar het noorden ondernemen om uw atelier te bezoeken. Tot dan, met vriendelijke groeten Pedro en An uit Geleen.

Job en Myrna schreef op 11-01-08:

Jaawano, even een berichtje om te laten weten dat we nog altijd - bijna een jaar alweer! - ontzettend genieten van de perfecte trouwringen die je voor ons hebt gemaakt. De symboliek van het water en de op- en ondergaande zon en de watervogels is ons op het lijf geschreven, en ze zien er nog super uit. Echt blij dat we toen de lange rit naar Warffum hebben gemaakt! Hartelijke groeten, Myrna en Job uit Brabant.

Margriet schreef op 31-08-07:

He Jaawano,leuke vakantie gehad. Onze trouwdag was echt geweldig,gewoon super,en ja we mochten eindelijk onze trouwringen omdoen,iedereen vond ze prachtig,ze zijn echt super.We zien elkaar vast nog wel een heel fijn weekend en tot ziens. Dikke kus Max &Margriet ,Jadey en Ian..

Margriet schreef op 11-08-07:

Hoi Jaawano,We zijn zo blij met onze ringen,nog 2weken en dan mogen we ze eindelijk dragen.Groetjes Max en Margriet,en Jadey en Ian.

Margriet schreef op 27-02-07:

Hoi Jaawano,Ik hoorde van Max dat mijn ring klaar is. Ik kan niet wachten tot ik hem kan zien.Nou die van Max nog en dan komen we ze lekker ophalen.We spreken je gauw. Groetjes Max en Margriet en Kids

Paul en Sungi schreef op 02-07-07:

Hoi Jaawano, Wij wilde je nogmaal bedanken voor die schitterende trouwringen die jij voor ons gemaakt hebt. We zijn er erg blij mee!!!! Groetjes Paul en Sungi

Micheal en Marita schreef op 10-06-07:

Hallo Jaawano, We zijn zeer geintreseerd in de trouwringen ze zijn prachtig en vanwegen onze cultuur spreekt Uw sieraden lijn ons erg aan. Mijn broertje is inmiddels al 2 jaar getrouwd met de ringen die hij bij U heeft uitgekozen. U zult ons spoedig zien. Wij maken dan ook heel gauw een afspraak op korte termijn. Met vriendelijke groeten Micheal en Marita

Arthur en Martijn schreef op 25-04-07:

Hoi Jaawano, vandaag haalt Arthur onze trouwringen op bij het postkantoor. We zijn razend benieuwd naar ze! We kunnen haast niet wachten totdat het vrijdag is en ze aan elkaar kunnen geven. We laten het je nog weten! Groetjes, Arthur en Martijn

Ginger schreef op 14-03-07:

Waarom heb ik jou niet eerder ontdekt? Ik heb nu al talloze keren je site bezocht en sta perplex van wat jij maakt. Zoiets unieks vind je nergens, zelfs niet in de States. Your art truly touches the soul. Ginger uit Amsterdam

Margriet schreef op 23-02-07:

Hallo Jaawano, Gisteravond zijn we bij je geweest. Geweldige sieraden heb je Max heeft zijn trouwring al uit gezocht,ik ben nog steeds bezig. Zit nu weer op je site kan niet echt kiezen,maandag zal ik je het vertellen. Groetjes en een fijn weekend met je familie Max ,Margriet,Jadey en Ian

clara van Rijn schreef op 02-02-07:

Hey Jaawano, Ik heb gisteravond eens lekker rondgekeken op je site. Ik ben er behoorlijk van onder de indruk. Nog meer verrast ben ik door het mooie werk dat je maakt. Veel succes en goeie inspiratie toegewenst. Wees hartelijk gegroet, Clara van Rijn

Rosa en Mitchell schreef op 26-01-07:

Jaawano, wij wilden je even laten weten hoezeer wij dagelijks genieten van de prachtige gouden armbanden die je voor ons gemaakt hebt. De wijze waarop je er onze ziel in hebt weten te vangen is een groot compliment waard! Hartelijke groeten van Roos en Mitch uit Maastricht.

Danny & Lutje schreef op 25-10-06:

Hallo Jaawano,wij willen je langs deze weg nog eens bedanken voor de prachtige partnerringen die je voor ons hebt gemaakt.Ze symboliseren heel goed de verbinding die wij voelen, en de kracht en energie die jij erin hebt verwerkt is prachtig!Wij wensen jou nog veel inspiratie om je gaven verder te gebruiken en mooie dingen te ontwerpen om met anderen te delen.Groetjes uit Maasmechelen(Belgie)

Walter schreef op 06-07-06:

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.

Ger Stavast schreef op 02-07-06:

Hallo Jaawano, wij waren blij verrast de veertrouwhangers die we bij jou hebben besteld, terug te zien op jouw prachtige site. Dit voegt nog een extra dimensie toe aan het plezier en de trots waarmee wij jouw bijzondere creaties dragen. Groeten van Ger en Maria.

Maria schreef op 31-03-06:

heeeeel erg bedankt aan het meewerkrn van de intervieuw voor mijn spreekbeurt!!! ik had een rv (ruim voldoende!) groetjes maria

Yvon schreef op 21-03-06:

ik heb de site gezien en hij is echt geweldig!

jan soer schreef op 10-03-06:

Helemaal te gek,deze kollectie..was blij verrast dat het er is..En ga zeker hier gebruik van maken..

Ingrid de Prijcker schreef op 23-01-06:

Jou werk is echt prachtig, en heel apart. En vooral dat er bij elke ring of kleur een betekenis achter zit. Trouwen hoeft voor mij niet, maar om zo'n ring zo te dragen om een betekenis die bij mij past, is al heel mooi.

Del Torro schreef op 21-12-05:

Del Torro say from the bottom of his heart: Hi J, thanks for beeing here...

Francis schreef op 31-10-05:

Kom voor het eerst op jouw site. Ik val helemaal stil van jouw werk. Schitterend! Stuk voor stuk juweeltjes. Vooral de vormgeving trekt mij aan. Het is alsof de afbeeldingen een herkenning voor mij zijn. Ben vast in een vorig leven een Indiaan geweest. Ik kom zeker een kijkje in jouw atelier nemen. Heel veel succes toegewenst.

Gal Efron schreef op 07-10-05:

Hi, I have visited the studio a couple of times. Both times I just dropped in and was lucky to find you there and enjoy your hospitality. I enjoy looking at your work and I enjoy what your work makes me feel. Now that I have browsed through your site, I am happy to say it compliments the art and adds a great new dimension. I wish you all the best and many more years of inspiration and creativity. Gal Efron - Israel/ Netherlands

André & Lidy van Es schreef op 20-08-05:

Jaawano, We zijn hartstikke blij met de door jou zo vakkundig gemaakte trouwringen. Bovendien zijn we apetrots dat ze op je website staan. Nogmaals onze hartelijke dank voor je zorgvuldige begeleiding in het vinden van het symbool van de Levensweg. Groetjes van André & Lidy

Carmen Arredondo schreef op 24-05-05:

Jaawano,hi it's me I enjoyed your website you have wonderful and beautiful jewelry. I'm proud of you. You come a long way baby. good luck now and in the future. your my angel.

Marius & Marianne schreef op 01-05-05:

Wat een geweldig mooie nieuwe site. Lekker overzichtelijk en duidelijk. De site doet niets onder voor de service. En wij kunnen het weten... Het is een echte aanrader om het atelier in Warffum een keer te bezoeken. Het is het reizen (wij komen zelf uit Limburg) zeker waard. Wij zijn super trots op onze trouwsieraden (ringen en colliers) die Jaawano voor ons heeft gemaakt. Echt vakmanschap !!! # Jaawano, ik hoop dat jouw site je veel werk op mag leveren...aan je werk zal het zeker niet liggen...en ook zeker niet aan de prijs. Ga vooral zo door. Klasse. Tot ziens in Warffum !!!

Gwen van Dam schreef op 28-04-05:

Hele mooie site, ben er toevallig op terecht gekomen. Heb al heel veel moois gezien en zal er ook in de toekomst gebruik van gaan maken.Krijg ik misschien toch een ring met het teken van mijn dochter Chynouk

Wim Hage schreef op 18-04-05:

Yeah! Toppie man! Dit is KLASSE! Succes.

Dominique schreef op 12-04-05:

C'est tout á fait en equilibre, fantastique!!

Caroline Meevis schreef op 30-03-05:

Jij bent en blijft voor mij een TOP-VAKMAN EN KUNSTENAAR!!! Iedere keer opnieuw verras je de mensen om je heen. Je site ziet er SUPER en overzichtelijk uit! Top, gewoon. Wens je heel veel succes. PS: je zou de neiging gaan krijgen om te gaan trouwen, al is het maar om het sierraad.

Peter Deelman schreef op 29-03-05:

Nait slecht mien jong!

Ton en Bill schreef op 29-03-05:

Schitterend !!

Francien schreef op 24-03-05:

Ik vind het een hele overzichtelijke, mooie site. Hij zit goed in elkaar: zowel voor de bezoeker die gewoon 'mooie plaatjes' wil kijken voor dat hij een keuze maakt, als voor de bezoeker die meer informatie wil over de achtergrond en filosofie. Ik hoop en wens je toe dat de site veel extra werk op zal leveren!

Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen