Trouwsieraden handgemaakt in eigen atelier

Alternatieven voor trouwringen


Unieke huwelijksgeschenken en diverse trouwsieraden op bestelling


Behalve bijzondere en aparte trouwringen, verlovingsringen en vriendschapssieraden maakt trouwringen-smid Zhaawano Giizhik zeer fraaie huwelijksgeschenken op bestelling. De opdrachtgever bepaalt hoe dit geschenk eruit ziet: de enige voorwaarde is dat het van edelmetaal gemaakt wordt.

Een aantal van de in het atelier getoonde sieraden bestaat uit unica; hier bestaan dus geen twee of meer exemplaren van. In sommige gevallen echter kan een dergelijk sieraad, wanneer eenmaal verkocht, in overleg met de edelsmid en op speciaal verzoek opnieuw gemaakt worden.

Hieronder zien jullie u een typisch voorbeeld van een bijzonder huwelijksgeschenk waar de trouwringen-smid patent op heeft: een met de hand en met behulp van de overlay-stijl gemaakte, solide wijnflessenbak, met de zilveren initialen van het getrouwde paar middenin een afbeelding van de zon geplaatst.

Een fraai huwelijksgeschenk van zilver Ambachtelijk gesmede creaties zoals deze unieke zilveren flessenbak leveren een zeer persoonlijk en - zeker in emotioneel opzicht! - kostbaar geschenk op, waar bovendien een grote eeuwigheidswaarde aan vast zit...

 


Kies een sieraad uit dat jullie trouwringen complementeert!


Maak jullie trouwringen compleet met een bijpassend trouwsieraad!

Haarsieraad voor de bruid van zilver en turkoois Behalve in trouwringen is het atelier gespecialiseerd in bijzondere bruidssieraden; een ruim begrip dat zowel unieke halssieraden voor de bruid, als wel bruidscolliers in combinatie met oorhangers of andere sieraden behelst. Ook is een setje van collier en oorsieraden en/of armband denkbaar, dat fraai aansluit bij de ZhaawanArt-trouwringen of vriendschapsringen die je samen met je partner hebt uitgekozen... Eigenlijk gelden ook hier geen beperkingen en is er alle ruimte om aan de speciale wensen van de bruid tegemoet te komen.

Tevens worden enkele unieke trouwsieraden getoond, SPECIAAL VOOR HEM: zilveren riemgespen en bolo tie's (veterstropdassen), gesmeed van zilver of goud. Ontworpen voor de liefhebber van robuuste, strak vormgegeven sieraden, met een aparte en exclusieve uitstraling en sterk geïnspireerd op de Anishinaabe-indiaanse cultuur. Op verzoek maakt de edelsmid ook bijpassende trouwringen!


'Boodschapper Uit Het Zuiden': handgesmede halsspang van witgoud met derails van geelgoud en een asymmetrisch geslepen turkoois


Alternatieven voor trouwringen: kies voor een andere draagvorm!

Trouwarmbanden en trouwhangers

Zijn jullie op zoek naar een alternatief voor trouwringen? Deze pagina geeft sinds kort toegang tot diverse voorbeelden van Alternatieven voor trouwringen uit de studio van ZhaawanArt.


Voor een toenemend aantal mensen blijken tegenwoordig trouwringen als symbool van vriendschap en eeuwige trouw niet langer vanzelfsprekend. Steeds vaker wordt de edelsmid benaderd met de vraag of er andere draagvormen mogelijk zijn. De meest voor de hand liggende opties spitsen zich dan toe op de keuze tussen trouwhangers en trouwarmbanden.


Om aan deze vraag tegemoet te komen, ontwierp de edelsmid een aantal hangers en polssieraden die zich wat betreft design, symbolische diepgang en de hoge afwerkingsgraad absoluut kunnen meten met de trouwringen en vriendschapsringen die op deze website te vinden zijn.


Overtuig jezelf en bekijk samen met je geliefde of partner de bijzondere trouwhangers en vriendschapshangers, handgemaakt in Zhaawano's trouwringen-studio. Binnenkort verschijnt hier eveneens een link die toegang geeft tot de collectie trouwarmbanden en vriendschapsarmbanden.


Net als het geval is bij de trouwarmbanden die op deze website te vinden zijn, onderscheiden sommige armbanden en halssieraden zich door een strakke en minimalistisch design waar andere juist van een rijker en extraverter design getuigen. Maar wat alle creaties gemeen hebben, is dat er een ziel in schuilt en ze een bijzonder verhaal vertellen, ontstaan in het unieke universum dat ZhaawanArt heet.


Voor algemene of specifieke vragen over wat allemaal mogelijk is op het gebied van alternatieven voor trouwringen, vul dan het contactformulier in of bel rechtstreeks met het atelier: tel. (0031) (0)6-83679919.


Meer weten?

Willen jullie meer voorbeelden zien van trouwarmbanden of trouwhangers? Of wil je graag meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van huwelijks- of bruidssieraden, geboortesieraden of sieraden voor de bruidegom? Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheid een dergelijk sieraad te combineren met een set bijzondere trouwringen?


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Margrietstraat 5a
6541EZ GROESBEEK (GD)

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps
 

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 


UNIEKE SIERADEN

Volg ZhaawanArt nu ook via de nieuwe media

De trouwringen en sieraden van ZhaawanArt worden nu ook getoond op Zhaawano's Engelstalige Facebook pagina.Jullie kunnen de edelsmid nu ook volgen op twitter met updates en nieuwtjes over zijn trouwringen.Zhaawano Giizhik schrijft over de achtergrond van zijn trouwringen en sieraden in een nieuwe artblog

Op zoek naar een alternatief voor trouwringen? De website toont diverse voorbeelden van trouwhangers en trouwarmbanden uit de studio van ZhaawanArt. Kijk op Diverse sieraden.


Geelgouden bruidsarmband uit het atelier van Zhaawano

Mannensieraad

Sieradenfotografie: Zhaawano Giizhik

Modellenfotografie: Deborah Roffel 

Een fraaie set van collier en oorknoppen complementeert je trouwringen

Lapis Lazuli en goud vormen een adembenemende combinatie voor een sieraden-of trouwringen-set

Model Erseline Mayer draagt bruidssieraden en trouwringen van ZhaawanArt uit Amsterdam

Voorbeeld van een elegant halssieraad handgesmeed in atelier La Mesa Verde in Amsterdam

Een van de vele draagvormen als alternatief voor de trouwring

Diverse sieraden als vervanging voor trouwringen/vriendschapsringen

Bruidsketting van bloedkoraal

Spiraal-trouwhanger van rosegoud

Haargesp voor de bruid gesmeed door Zhaawano Giizhik


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen