Trouwhanger: Een Rivier Stroomt Door Ons Hart #2

Dubbelzijdige gelaagde hanger met design passend bij de gelijknamige trouwringen


Ziibi Zhaabojiwan Ninde'ing ("Een Rivier Stroomt Door Ons Hart #2")

Materiaal: 14 karaats geelgoud en 14 karaats roodgoud
Afmetingen: ca. 20 mm (het inhaakoog niet meegerekend)
Constructie: overlay (gelaagd goudplaat) en inlay (rood- en warmgeelgoud)
Afwerking: hoogglans
Setprijs v.a. € 2395,= (exclusief halssnoer)
Bestelnummer: D3


Trouwhanger of vriendschapshanger uit het atelier van edelsmid Zhaawano. Dit unieke gelaagde relatiesieraad van 14 karaats geelgoud en roodgoud, ingelegd met 'mystery suns' van eveneens 14 karaats geelgoud en roodgoud, heeft een doorsnee van ca. 20 mm. Aan de achterzijde is eveneens ruimte voor een overlay-symbool naar keuze.


 Indien de hanger is voorzien van een 14 karaats slangencollier van 1.4 mm. doorsnee, is de meerprijs v.a. 270 euro.Deze bijzondere hangers kunnen als trouwhangers gedragen worden, maar eventueel ook worden gecombineerd met bijpassende trouwringen.


Net als in de gelijknamige trouwringen, is het thema van deze relatiesieraden de levensenergie die vrij stroomt, in het universum en in onze harten en geesten.

Indien dit medaillonvormige hangerdesign van edelsmid Zhaawano jullie aanspreekt, kijk dan ook eens naar deze relatiehanger! (Link wordt binnenkort geactiveerd.)


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Sieraden


Bijpassende trouwringen uit ringenlijn Waarheid

Bijpassende trouwringen


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen