Trouwhangers: Luchtgeest

Trouwhangers van geelgoud en bloedkoraal


Giizhigo-aadisookaan ("Luchtgeest")

Materiaal: 18 karaats geelgoud en bloedkoraal
Afmetingen: 40 x 10 mm (de inhaakogen niet meegerekend)
Constructie: plaat en draad
Afwerking: hoogglans
Setprijs v.a.: € 1200,= (€ 1005,= indien uitgevoerd in 14 karaats geelgoud)
Bestelnummer: D4


Deze kleurrijke relatiehangers, die een fraai alternatief zijn voor trouwringen, beelden de staartveren uit van Migizi, de 'Bald Eagle' (Amerikaanse zeearend).


Sky Spirit trouwhanger uitgevoerd in 14 karaats geelgoud en bloedkoraalDit veerdesign, waar trouwringen-smid Zhaawano Giizhik patent op heeft (zie eveneens de trouwringen van trouwringen lijn Liefde), is door hem met de hand gesmeed uit 18 karaats geelgoud; de bloedkoralen kralen die onderaan de veerpennen zijn bevestigd symboliseren de rode stof waarmee 'Native Americans' traditioneel het schachteinde van een (gewijde) arendsveer plegen te omwikkelen.

De afbeelding links toont een hanger van 14 karaats geelgoud en bloedkoraal. De indicatieprijs van een hanger is 510 Euro.


De relatiehangers symboliseren twee mensen, die op zoek naar geestelijke rijping en éénwording zich vereenzelvigen met de geest van Migizi.

Klik hier voor een witgouden uitvoering van bovenstaande trouwhanger. Kijk eens voor vergelijkbare hangers maar dan in de (smallere) uitvoering van vleugelveren, op Migizi Miigwan.


Of hebben jullie wellicht belangstelling voor gouden arendsveer-trouwhangers die op een veel abstractere wijze zijn gestileerd, door de edelsmid voorzien van strakke, geometrische lijnen en een opvallend contrast? Ga dan naar Migizi's Geschenk (link wordt binnenkort actief).


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Sieraden


De trouwhangers beelden een arendsveer uit waarvan de pen traditioneel is omwikkeld met rood doek


 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen