Trouwhangers: Luchtgeest

Trouwhangers van geelgoud en bloedkoraal


Giizhigo-aadisookaan ("Luchtgeest")

Materiaal: 18 karaats geelgoud en bloedkoraal
Afmetingen: 40 x 10 mm (de inhaakogen niet meegerekend)
Constructie: plaat en draad
Afwerking: hoogglans
Setprijs v.a.: € 1200,= (€ 1005,= indien uitgevoerd in 14 karaats geelgoud)
Bestelnummer: D4


Deze kleurrijke relatiehangers, die een fraai alternatief zijn voor trouwringen, beelden de staartveren uit van Migizi, de 'Bald Eagle' (Amerikaanse zeearend).


Sky Spirit trouwhanger uitgevoerd in 14 karaats geelgoud en bloedkoraalDit veerdesign, waar trouwringen-smid Zhaawano Giizhik patent op heeft (zie eveneens de trouwringen van trouwringen lijn Liefde), is door hem met de hand gesmeed uit 18 karaats geelgoud; de bloedkoralen kralen die onderaan de veerpennen zijn bevestigd symboliseren de rode stof waarmee 'Native Americans' traditioneel het schachteinde van een (gewijde) arendsveer plegen te omwikkelen.

De afbeelding links toont een hanger van 14 karaats geelgoud en bloedkoraal. De indicatieprijs van een hanger is 510 Euro.


De relatiehangers symboliseren twee mensen, die op zoek naar geestelijke rijping en éénwording zich vereenzelvigen met de geest van Migizi.

Klik hier voor een witgouden uitvoering van bovenstaande trouwhanger. Kijk eens voor vergelijkbare hangers maar dan in de (smallere) uitvoering van vleugelveren, op Migizi Miigwan.


Of hebben jullie wellicht belangstelling voor gouden arendsveer-trouwhangers die op een veel abstractere wijze zijn gestileerd, door de edelsmid voorzien van strakke, geometrische lijnen en een opvallend contrast? Ga dan naar Migizi's Geschenk (link wordt binnenkort actief).


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt Unieke Trouwringen

ADRES:
Messina Studio's
Messinastraat 38b (souterrain)
1019LW AMSTERDAM
NEDERLAND

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via de sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Sieraden


De trouwhangers beelden een arendsveer uit waarvan de pen traditioneel is omwikkeld met rood doek


 

Trouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaal