Trouwhanger: Teken van Migizi

trouwhanger gold hopi feather


Migizi Doodem ("Teken van de Amerikaanse Zeearend")

Materiaal: 18 karaats geelgoud met 1e gehalte zilveren achterkant
Afmetingen: 60 x 12mm
Constructie: gelaagd goud- en zilverplaat
Afwerking: hoogglans; opengewerkt arendsveerdessin is geoxideerd
Setprijs v.a.:2,450,= (v.a. € 1.900,= indien uitgevoerd in 14 karaats geelgoud met een zilveren achterkant; € 1.000 indien in zijn geheel uitgevoerd in 1e gehalte zilver)
Bestelnummer: D12-18 (18 karaats geelgoud -zilver)
Bestelnummer: D12-14 (14 karaats geelgoud -zilver)
Bestelnummer: D12-Z (Zilver-zilver)


Deze robuuste maar strak gestileerde veerhangers vormen een fraaie set met de trouwringen "Geschenk van de Amerikaanse Zeearend" en "Hopi Veer: Moed Van De Zeearend".


De trouwhangers, een gelaagd ontwerp waarbij sieraadontwerper en edelsmid Zhaawano zich heeft laten inspireren door de abstracte en geometrische overlay-stijl van de Hopi -zilversmeden uit Arizona, zijn met de hand gemaakt uit 18 karaats geelgoud; de achterkant van beide hangers bestaat uit 1e gehalte zilver. Naar voorbeeld van de Hopi overlay-smeedmethode zijn de opengewerkte, dieper liggende gedeeltes zwart geoxideerd, hetgeen het design een stoer contrast verleent. De afmetingen van de trouwhangers zijn ca. 60 x 12mm.


Net als bij de bijpassende trouwringen beelden deze bijzondere trouwhangers de vleugelveer uit van Migizi, de machtige Amerikaanse arend met de karakteristieke witte kop en gele snavel. De veren symboleren hier de geestelijke verdieping van twee mensen die zich samen op het pad van het leven begeven.


Setprijs vanaf: € 1.900,= (14 karaats geelgoud) of € 2.450,= (18 karaats geelgoud). De hangers kunnen eveneens in 14 of 18 karaats witgoud worden uitgevoerd - voorzien van een achterkant van 1e gehalte zilver -, of zelfs in hun geheel in 14 of 18 karaats witgoud. Het halssnoer is niet bij de prijzen inbegrepen. Let wel: de prijzen van de trouwhangers en trouwringen van edelsmid Zhaawano zijn altijd afhankelijk van de actuele goudkoers op het moment van bestellen.

Wilt u graag meer trouwhangers zien, gemaakt met de overlay-techniek? Ga dan naar Een Rivier stroomt Door Ons Hart.


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Sieraden

De veer van de Amerikaanse Zeearend staat model voor vele trouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArt

De trouwhangers 'Migizi Doodem' kunnen eventueel gecombineerd worden met bijpassende trouwringen

De edelsmid stileerde voor deze trouwhangers de veer van de adelaar naar voorbeeld van Hopi-design


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen