Aparte trouwringen trends

Modern design uit het atelier van edelsmid Zhaawano: strak vormgegeven trouwringen gezet met edelstenen

Bekijk direct onze ringenlijnen


Edelsmid en kunstenaar Zhaawano is gevestigd in de trendy Messina Studio's, op een eiland in het IJ in het oostelijke havengebied van Amsterdam. Deze prachtige omgeving vol allure biedt hem veel inspiratie bij het ontwerpen van zijn aparte trouwringen en grafische kunst. Maar ook baseert hij zich bij het ontwerpen van zijn trouwringen, pentekeningen en digital art op de tradities van zijn indiaanse voorouders uit Noord-Amereika zoals die mondeling, maar ook via schrift op berkenbast, dierenhuid en steen (petrogliefen) zijn overgeleverd. Zijn persoonlijke ontwerp-opvatting kan dan ook niet los worden gezien van deze eeuwenoude, magisch-spirituele achtergrond.


Toch tonen met name zijn aparte trouwringen duidelijk sporen van de moderne tijd. De ontwerper laat zich dan ook graag leiden door het principe dat een evenwichtige mix van oud en modern tot verrassende resultaten kan leiden.

Tegelijkertijd voelt hij zich verwant met het recente streven van SOLIDARIDAD om ontwerpers van sieraden en trouwringen met fairtrade-goud te laten werken, zie: Trouwringen van duurzaam goud.


Deze pagina is Zhaawano's persoonlijke getuigenis van zijn streven aansluiting te vinden bij de moderne tijd en oude vormen en waarden in een nieuw en universeel licht te tonen. Dat het resultaat van zijn inspanningen tot apart trouwringen-design leidt dat gerust trendy genoemd kan worden, is dan mooi meegenomen!


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Margrietstraat 5a
6541EZ GROESBEEK (GD)

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps
 

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen