Exclusieve trouwringen van platina!


Platina trouwringen van ZhaawanArt, een betaalbare luxe

platina trouwringen bekijken

De tijdloze luxe van platina trouwringen

Voor hen die op zoek zijn naar speciale trouwringen of vriendschapsringen met een klassieke vorm en een pure uitstraling, die net iets exclusiever ogen dan doorsnee ringen van geel- of witgoud, is er het speciale aanbod van platina ringen van ZhaawanArt.


Na decennia lang als luxe, maar marginaal buitenbeentje in het trouwringen-aanbod te hebben gegolden, is het exclusieve materiaal platina helemaal terug! De laatste tijd valt bij een groeiend aantal bruidsparen een voorzichtige maar zekere trend te bespeuren om voor dit edele metaal met de begeerlijke witte glans kiezen, en dan vooral in de vorm van tijdloos gestileerde trouwringen en verlovingsringen - dus voorzien van een gladde, hoog- of laagbolle ringscheen zonder opsmuk, eventueel met een bescheiden diamant in de damesring.


ZhaawanArt neemt nadrukkelijk een voorschot op deze ontwikkeling door met een ruim aanbod van klassieke én hedendaagse, one of a kind platina ringenontwerpen te komen tegen verrassend lage prijzen! Profiteer van de scherpe prijzen die ZhaawanArt hanteert voor platina ringen, in diverse diktes en breedtes, naar keuze voorzien van een fonkelende witte diamant. Of wat dachten jullie van een diamant in een trendy kleur zoals bijvoorbeeld geel, blauw of zwart?


Nergens in Nederland en België vind je kwaliteitsringen tegen zulke lage prijzen als hier, op de ringenwebsite van edelsmid Zhaawano. Meer weten over de aantrekkelijke prijsstelling die de edelsmid hanteert voor zijn platina trouwringen? Lees dan over de ZHAAWANART LAAGSTE-PRIJSGARANTIE.

Bekijk hier de collectie platina trouwringen van Zhaawanart

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen