Multicolor gouden trouwringen

wijsheid trouwringen bekijken


De fascinerende toepassing van meerkleurig goud

Onderstaande set van gelaagde trouwringen, afkomstig uit ringenlijn Respect, toont de fascinerende mogelijkheden van de overlay-smeedtechniek in combinatie met multicolor goud en geoxideerd zilver.

'Uit De Boezem Van Moeder aarde Ontspruit Onze Liefde': trouwringen van wit- en roodgoud en geoxideerd zilver uit ringenlijn 'Respect'

Trouwringen: “Uit De Boezem Van Moeder Aarde Ontspruit Onze Liefde”

De edelsmid combineert in de getoonde trouwringen-creatie een eeuwenoud romantisch thema (twee verliefde mensen tegen het natuurlijke decor van aarde en lucht) met deze, door hemzelf ontwikkelde, smeedstijl: meerkleurig goud opgebouwd uit meerdere lagen, voorzien van een contrastrijk en minimalistisch vormgegeven design dat sterke overeenkomsten vertoont met de grafische kunst van de Canadese Woodland School of Art.

Maar wat deze trouwringen werkelijk uniek maakt, is de actuele manier waarop de edelsmid in het gestileerde design - dat qua thema in wezen eeuwenoud is - de laatste trouwringen-trends heeft verwerkt: de koele eenvoud van witgoud gecombineerd met de warme expressie van roodgoud.

Eeuwenoude expressie gaat hier hand in hand met moderne originaliteit, en het resultaat getuigt van de werkelijk oorspronkelijke stijlopvatting van een vakman/kunstenaar die over de grenzen van diverse kunsttradities en -disciplines heenkijkt.

Bicolor trouwringen van palladiumwit- en roodgoud uit ringenlijn 'Waarheid'

Gelaagde trouwringen van bicolor goud "Wij Zijn Allen Verwant"


De warme kleur van roodgoud

Of wat dachten jullie van bicolor gouden trouwringen, waarvan wit de overheersende kleur is. Maar dan wel met een roodgouden detail dat als een vuur gloeit vanuit het binnenste van de ringen. Waarbij de edelsmid zich heeft laten inspireren door gloeiende stukjes houtskool van een kampvuur bij het ochtendgloren.

De hierboven afgebeelde set van gelaagde trouwringen, 'All Is Related' genaamd en afkomstig uit ringenlijn 'Waarheid', toont de fascinerende en bijna onbegrensde mogelijkheden die de overlay-smeedtechniek de edelsmid biedt in zijn streven werkelijk bijzondere trouwringen voor jullie te ontwerpen.

(Deze unieke vorm van smeden, die een minimale vormgeving koppelt aan maximale expressie, stelt Zhaawano in staat jullie persoonlijke smaak en symboliek te vereeuwigen in goud, zilver of platina. Meer lezen over de techniek van overlay? Klik dan hier.)


Kom langs en overtuig jezelf

Kom gerust eens samen langs in het atelier in Warffum. Overtuig jezelf van de warme ziel in Zhaawano's one-of-a-kind-trouwringen en de fysieke sensatie die ze oproepen zodra ze eenmaal om jullie vinger zijn geschoven...

Terug naar het hoofdmenu Trends!

Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!


Copper Thunderbird

Canadees-indiaanse invloed op de trouwringen van ZhaawanArt

Bovenstaande illustratie toont een detail van een grafische afbeelding van een beer, acrylverf, door de grondlegger van de Canadese Woodland Art, Ojibwe kunstenaar Norval Morrisseau (acrylverf, 1966).

Het is deze uitgesproken grafische stijl , gebaseerd op de oude picturale tradities van de Ojibwe Anishinaabeg, die een grote invloed heeft op de multicolor gouden trouwringen-designs van Zhaawano Giizhik.

Trouwringen-symboliek

Zhaawano Giizhik: 'Noosa' (Father Sun)

Heilig vuur

Als een vuur dat vanuit het binnenste van de trouwringen gloeit...Simone McLeod: 'The Fire Within' (Acrylic on canvas, 2012)

Moeder Aarde symbool


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen