Palladium trouwringen hebben de toekomst!

palladium trouwringen bekijken


diamonddust

Bezoek onze website gespecialiseerd in palladium en platina ringen


Palladium, het edelmetaal van de toekomst

Palladium is sinds de Europese ontdekking van dit edele metaal in 1803 een onderschoven kindje geweest, zeker als toepassing in verlovingsringen en trouwringen. De laatste tijd kruipt het echter langzaam maar zeker uit de schaduw van zijn grote broer, platina, met wie het een aantal aantrekkelijke eigenschappen deelt: met name de intens witte kleur en de ongekende slijtvastheid.


Dankzij zijn lichte gewicht (maar liefst 60 tot 70% lichter dan platina) en de historisch hoge prijs van goud wordt palladium in toenemende mate gewild bij jonge prijsbewuste bruidsparen die open staan voor een zeer exclusief, maar nog altijd betaalbaar alternatief voor witgouden trouwringen.


Prijsvoordeel

Palladium is een kwalitatief zeer hoogwaardig edelmetaal en de palladium trouwringen die uit het atelier van edelsmid Zhaawano komen worden tevens steeds goedkoper t.o.v. trouwringen van witgoud. 585 dz palladium (de legering die edelsmid Zhaawano voor zijn trouwringen gebruikt) ligt momenteel zelfs onder het prijsniveau van 14 karaats (585 dz) palladiumwitgoud!


Dit gegeven, gecombineerd met een duidelijke hang bij moderne consumenten naar klassieke, elegante trouwringen met een basic design én een groeiende belangstelling voor het idee achter een design, heeft edelsmid Zhaawano geïnspieerd tot het ontwerpen van 'Spirit of Palladium', een nieuwe lijn van palladium trouwringen en verlovingsringen met prachtige symbolische namen.


Inhaalslag

Ofschoon witgoud nog altijd het meest populaire bestanddeel is voor trouwringen, zet het nauwelijks duurdere maar veel hoogwaardiger palladium de eerste voorzichtige maar energieke stap in de richting van een herwaardering. Trouwringen-smid Zhaawano zet deze eerste stap graag samen met jullie!


Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met atelier en maak een afspraak om eens vrijblijvend de vele mogelijkheden te verkennen die palladium trouwringen, eventueel in combinatie met een of meer fonkelende diamanten, bieden!

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen