Organisch design

wijsheid trouwringen bekijken


Trendy gelaagde trouwringen van bicolor goud en een organische (sculpturale) finishing touch

Trouwringen met een 'organic finish': grillig en mooi als het leven zelf

Edelsmid Zhaawano, gek als hij is op het creëren van spanning tussen natuurlijke vormen en rechte lijnen, is gewend zijn trouwringen strak af te werken. Dit komt deels doordat hij gouden sieraden nooit giet - wat een grillige of gestolde textuur veroorzaakt - maar altijd smeedt uit plaat en/of draad.


Toch bespeurt Zhaawano een nieuwe trend. Steeds meer mensen hebben een duidelijke voorkeur voor trouwringen-design dat grillig is als het leven en karaktervol als zijzelf. Jullie ook? Dan zijn jullie bij Zhaawano aan het juiste adres. Want strak of niet strak: Zhaawano vindt, net als jullie, dat een werkelijk mooie trouwring, hoe eenvoudig van vorm ook, een krachtige uitstraling dient te hebben, dus niet alleen als symbool, maar ook door zijn vorm en de keuze van de materialen. Gelikte trouwringen zijn er al genoeg!


Om tegemoet te komen aan jullie voorkeur voor trouwringen met een karaktervol design bedacht Zhaawano een smeedstijl die het effect van gegoten trouwringen benadert. Hij noemt deze smeedstijl de ‘organic finish’. Door zijn trouwringen speels af te werken met vijl en hamer ('hamerslag') weet hij een sculpturaal effect te bereiken, met de verleidelijke suggestie van een ‘gesmolten’ structuur.


Wat deze bewerkingstechniek meerwaarde geeft, is dat het op deze wijze gesmede goud, vanwege de speelse, haast prismatische lichtinval die is gecreëerd, nog meer ‘leeft’ dan wanneer het zuiver egaal zou zijn afgewerkt. Kom eens in het atelier kijken en je zult zien: de ‘organic’ trouwringen van ZhaawanArt zijn mooi en grillig als het leven zelf!


Benieuwd naar de organic style van ZhaawanArt? Kijk dan eens naar deze trouwringen.

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Margrietstraat 5a
6541EZ GROESBEEK (GD)

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps
 

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!

Sneeuwgans in vlucht - Tim Tait - Nishnawbe Aski Nation

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen