De unieke schoonheid van onze Spirit Concepts trouwringen...


De trendy uitstraling van multicolor ensemble trouwringen


spirit concept trouwringen bekijken  

 

 


'Spirit Concepts' heet de nieuwste trend op trouwringen-gebied. Combinatieringen, of, zoals ze bij ZhaawanArt heten, ensemble-trouwringen samengesteld uit twee, drie of zelfs vier smalle 'stapelringen' van verschillende materialen en kleuren. Het gaat weliswaar om losse ringen maar wanneer eenmaal om de vinger geschoven, vindt een opmerkelijke transformatie plaats tot één trouwring.


Anything goes waar het om de combinatiemogelijkheden gaat: witgoud, palladiumwitgoud, geelgoud en roodgoud in diverse karatages - 14 karaats, 18 karaats, zelfs 20 karaats - en/of platina van 950 dz of 969 dz. Er is maar één spelregel: één van de deelringen is gemaakt van zwart zirkonium. De - op zichzelf eenvoudige - combinatie van een, twee of drie deelringen van edelmetaal en één deelring van glanzend zwart zirkonium geeft je enseble-trouwring een bijzonder contrastrijk, bijna extravagant karakter die je bij geen enkele andere trouwring zult aantreffen.


Twijfel je nog? Neem geheel vrijblijvend contact op met de edelsmid. Aangezien hij zèlf drager is van een ensemble-trouwring, zal hij jullie met plezier met de voordelen van deze nieuwe vorm van trouwringen-dragen kennis laten maken.

Neem de proef op de som en overtuig jezelf van de verbluffende eenvoud en de unieke schoonheid van de Spirit Concepts trouwringen van ZhaawanArt!

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN

Uitsluitend op afspraak!

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via de sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!


Trouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaal