De unieke uitstraling van zirkonium trouwringenDe trendy uitstraling van zirkonium trouwringen


zirkonium trouwringen bekijken


Hightech materialen, trendy vormgeving

Zwart zirkonium. Een trendier en spectaculairder materiaal voor vriendschapsringen en trouwringen is moeilijk te vinden. Maar ook in niet-geoxideerde vorm, dus in de grijswitte kleur die het materiaal van nature heeft, hebben trouwringen van zirkonium die high-tech uitstraling die liefhebbers van materialen als titanium en edelstaal zeker zal aanspreken. Hoogglans gepolijst grijs of zwart zirkonium staat garant voor een extraverte, bijna glamoureuze uitstraling. Een wat ingetogener en meer tijdloze variant wordt verkregen door de trouwringen te voorzien van een matte finish.


Dramatische accenten

Maar er is meer mogelijk! Vooral de two-tone combinatie van deels grijs, deels zwart levert een subtiel en boeiend contrast op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een matgrijze of zilvergrijze buitenkant en een zwart geoxideerde binnenzijde. Of wat dachten jullie van het dramatische effect van een fonkelende, briljantgeslepen witte diamant gezet in een glanzend zwarte ringscheen? De overtreffende trap in Extravaganza, maar toch ook weer heel basic...


Minimal design een bewuste keuze

Zirkonium kan in principe in allerlei complexe en zelfs buitenissige vormen en combinaties - bijvoorbeeld ingelegd met goud en/of edestaal - verwerkt worden. Toch kiest edelsmid Zhaawano er bewust voor zirkonium, of dit nu in een grijze, een zwarte of een gecombineerd grijs-zwarte uitvoering is, meestal in sobere, strak gestileerde designs te verwerken. Simpelweg omdat hij vindt dat de unieke uitstraling van dit exotische materiaal zo het beste tot zijn recht komt!


Meer lezen over de unieke eigenschappen van zirkonium en het verschil tussen grijs en zwart zirkonium? Ga dan naar Achtergrond.


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!

diamant briljant

Cutting edge - of juist tijdloos?

De toepassing van zirkonium in trouwringen en sieraden is zo nieuw dat je rustig van een 'new kid on the block' kunt spreken.

Het fenomeen zirkonium trouwringen is nog tamelijk onbekend bij het grote publiek. Dit maakt dat paren die voor zirkonium trouwringen kiezen, zich ervan bewust zijn dat ze een ring dragen die niet alleen bijzonder elegant oogt, maar ook het 'cutting edge'-karakter heeft waar ze - bewust of onbewust - naar op zoek zijn.

Maar zelfs wanneer ze ooit in de 'main stream' -juweliersmarkt opgenomen zullen zijn, blijven zirkonium trouwringen een interessant alternatief voor trouwringen van bijvoorbeeld titanium of edelstaal; simpelweg omdat het om een bijzonder mooi en betaalbaar materiaal gaat, met een karakteristiek - en dus onderscheidend - karakter.

Afbeelding ijsduiker

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen