Trouwlustigen uit België komen graag naar het Amsterdamse atelier van Zhaawano voor gouden of zirkonium trouwringen

Unieke trouwringen: populair in België


Vlag van België Kaart van België 


Bekijk direct onze ringenlijnen


Sinds jaar en dag weten inwoners van Vlaams België het Amerikaans-indiaanse sieraden- en trouwringen-atelier van edelsmid Zhaawano te vinden - zelfs toen het atelier nog in het uiterste noorden van Nederland was gevestigd. Vooral mensen die woonachtig zijn in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen kiezen er voor om af te reizen naar Zhaawano's atelier in Amsterdam om daar een setje uit te zoeken dat een verbintenis in de liefde perfect symboliseert.


Klanten uit Belgie komen graag in het trouwringen atelier van Zhaawano Giizhik


Wat maakt Zhaawano's trouwringen zo geliefd in België?

Uniek, met zichtbare liefde en zorg gesmeed en afgewerkt, en in hoge mate gepersonaliseerd. Dat zijn drie kernwaarden die van toepassing zijn op Zhaawano's, door de Native American cultuur en symboliek geïnspireerde, trouwring-designs. Zhaawano neemt al jaren waar dat in het bijzonder Belgen oog en waardering hebben voor bovenstaande eigenschappen in een trouwring.

Wanneer edelsmid Zhaawano aan zijn klanten uit België vraagt wat hen heeft doen besluiten naar zijn Amsterdamse atelier te komen krijgt hij meestal een eenduidig antwoord: de van oudsher relatief conservatieve sfeer in de Belgische maatschappij, en in het verlengde daarvan, het traditionele, weinig "spannende" karakter van trouwringen (en sieraden in het algemeen) dat nog altijd de Belgische juwelenmarkt beheerst. Nederland, en in het bijzonder Amsterdam, heeft op dat gebied meer te bieden. Ook wordt de relatieve nabijheid van Amsterdam genoemd: slechts twee uur rijden vanaf Antwerpen bijvoorbeeld.


Klik de thumbnails voor de ringenlijnen: Liefde, Bescheidenheid en Waarheid

Ringenlijn Liefde Ringenlijn Bescheidenheid Ringenlijn Waarheid

Klik de thumbnails voor de lijnen: Spirit of Palladium, Platina Maanlicht en Samen Eén

Ringenlijn Spirit of Palladium Ringenlijn Maanlicht Ringenlijn Samen Een

Klik de thumbnails voor de ringenlijnen: Spirit Concepts, Wijsheid en Respect

Ringenlijn Spirit Concepts Ringenlijn Wijsheid Ringenlijn Respect

Klik de thumbnails voor de lijnen: Zirkonium Nachtzon, Titanium Winterlicht en Oprechtheid

Ringenlijn Nachtzon Ringenlijn Winterlicht Ringenlijn Oprechtheid


Welke trouwringen zijn het meest populair bij Belgen? 

De top 2 van bij Belgen meest populaire trouwringen bestaat zonder twijfel uit trendy en minimalistisch vormgegeven ringen gemaakt van zwart zirkonium en titanium; zie de ringenlijnen Zirkonium Nachtzon en Titanium Winterlicht. Titanium is niet helemaal onbekend in België, maar trouwringen van zirkonium zijn dat zeker wel. Op een goede derde plaats komen de trouwringen van goud (veelal samengesteld uit meer dan één kleur goud; zogenaamde multicolor gouden ringen) die edelsmid Zhaawano met behulp van de overlay-techniek vervaardigt. Zie bijvoorbeeld ringenlijn Wijsheid, die is samengesteld uit unieke ringen met een sterk-grafisch karakter dat magische beelden oproept van de grafische rotstekening-kunst van de indiaanse voorouders van edelsmid Zhaawano.


Zwarte trouwringen gemaakt door edelsmid Zhaawano zijn geliefd bij zijn Belgische klanten

Wat is er zo bijzonder aan trouwringen van zwart zirkonium?

Evenals titanium is zirkonium van nature grijs van kleur. Het heeft een mooie, zijdeachtige glans - is wat dat betreft 'exclusiever' dan titanium - en is extreem sterk en gegarandeerd hypoallergeen.

Het is lichter dan staal en is ongeveer even hard als koper (80 tot 90 op de schaal van Brinell). Na verhitting ontstaat een spectaculaire, zeer harde, zwarte oxidelaag die nog het meest aan keramiek doet denken; het is deze keramische toplaag die Zhaawano's zirkonium ringen onderscheidt van alle andere trouwringen uit zijn collectie.

Mede om bovenvermelde eigenschappen staan de zirkonium ringmodellen van ZhaawanArt garant voor zeer trendy, eigentijdse en betaalbare trouw- of vriendschapsringen waar je je - door de zwarte kleur in combinatie met de eenvoud van het design en de spectaculaire high-tech uitstraling - zeker mee zult onderscheiden!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de zirkonium trouwringen van edelsmid Zhaawano? Of heeft u misschien belangstelling voor een van zijn andere fraaie ringmodellen? Maak dan vandaag nog een afspraak en rij vanuit België naar Amsterdam om eens met eigen ogen de unieke trouwringen uit Zhaawano's collectie te komen bezichtigen. U zult er zeker geen spijt van krijgen...


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!


Zwarte trouwringen zijn populair bij Belgen 


Bestelformulier

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen