Er gaat niets boven trouwringen uit Groningen!


LET OP! Zhaawano's trouwringen-studio is inmiddels verhuisd naar het KNSM-eiland in Amsterdam.

Het nieuwe adres van unieketrouwringen.nl in Amsterdam:

Messina Studio's
Messinastraat 38b (souterrain)
1019 LW AMSTERDAM
NEDERLAND
Tel. (0031) (0)6-83679919

Bekijk direct onze ringenlijnen


Groninger Landschap, olieverfschilderij door Jannes de Vries


Groningen, rust, ruimte, trouwringen

Trouwringen uit Groningen? Een bekende slogan die een aantal jaren geleden werd gelanceerd om de prachtige provincie Groningen, waar nog een overvloed aan rust en ruimte heerst, te promoten, luidt: er gaat niets boven Groningen. In zijn trouwringen-atelier gelegen in het hart van het Noord-Groninger Hoogeland – in het pittoreske dorp Warffum, geboorteplaats van de beroemde Groninger folk- en blueszanger Ede Staal – draagt edelsmid Zhaawano sinds 2004 zijn eigen steentje bij door middel van het ontwerpen en vervaardigen van diverse trendy trrouwring-modellen. Ook vriendschapsringen en diverse huwelijkssieraden zien het licht aan de werkbank in zijn ruime studio.


Van Groningen tot Gent

Reeds vele inwoners van de provincie Groningen vonden hun weg naar het atelier van Zhaawano in hun zoektocht naar unieke trouwringen om hun verbintenis-voor-het-leven te bezegelen. Maar Warffum is eveneens populair bij trouwlustigen uit andere delen van Nederland – van Friesland en Drenthe tot Amsterdam, van Den Haag en Rotterdam tot Maastricht, en nog verder, uit Zeeland en zelfs Vlaams België. Zo hebben relatief veel trouwlustigen uit de mooie steden Gent, Antwerpen en Brugge en omstreken ontdekt hoe goed het vertoeven is in het Groninger waddengebied.


Toeristisch Groningen: kwelders en waddeneilanden

Toeristisch gezien heeft het Hoogeland dan ook veel te bieden; hoogtepunten zijn ongetwijfeld de zeehondencrèche in Pieterburen, het Openluchtmuseum 't Hoogeland in Warffum – dat pal tegenover Zhaawano’s trouwringen-atelier ligt – en natuurlijk het internationale Op Roakeldais dansfestival dat ieder jaar in de laatste week van juni plaatsvindt in Warffum. Er kan naar hartenlust gewandeld, gefietst en gekanood worden op het wierde (terp) - en marenrijke Hoogeland en in het naburige Lauwersmeergebied. Ook vormen de immer aan de grillige getijden overgeleverde kwelders een prima aanleiding tot (georganiseerd) wadlopen naar een van de prachtige waddeneilanden (Schiermonnikoog, Borkum) die vanaf de Groninger kust zijn te bereiken.


Combineer trouwringen uitzoeken met een weekendje uit

Dit, in combinatie met de gastvrijheid die de vele vakantieverblijfs-accomodaties die het Groninger Hoogeland en het aangrenzende Lauwersmeer rijk zijn, doet een groeiend aantal mensen uit Nederland en België besluiten een bezoekje aan het trouwringen-atelier in Warffum te combineren met het fraais dat de provincie Groningen te bieden heeft.

Samen een romantisch weekendje uit – voor even je hoofd leegmaken door lekker uit te waaien of juist sportief bezig te zijn, eventueel af te sluiten met een gastronomisch feestje? Neem gerust contact op met het atelier voor suggesties voor een geschikte bed & breakfast op het Hoogeland, een overnachting aan de oevers van het Lauwersmeer, of een restaurant en/of hotel in de stad Groningen.

Er gaat nierts boven trouwringen uit Groningen...


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!


Het in Groningen gelegen Warffum is een populaire bestemming voor liefhebbers van trendy trouwringen

Deze kwelder is een van de geliefde plekken van de edelsmid

Trouwringen-smid Zhaawano is geregeld te vinden aan deze kwelder bij Noordpolderzijl, vlakbij Warffum in Noord-Groningen

Zon boven het het Hogeland is een van de favorite olieverfdoeken van de trouwringen-ontwerper

De op deze pagina afgebeelde schilderijen van Groningse landschappen zijn favoriete olieverfdoeken van de trouwringen-smid, gemaakt door Jannes de Vries (1901-1986). Als geen ander heeft de kunstschilder Jannes de Vries uit Meppel, die in 1924 lid werd van de Groningse Kunstkring De Ploeg, het unieke karakter van het Groninger landschap uitgebeeld. Dankzij zijn heftig expressieve penseelvoering en magische kleurenpallet is hij van grote invloed geweest op de ontwikkeling van kunstenaar-edelsmid Zhaawano, die van huis uit vertrouwd isa geraakt met het werk van Jannes de Vries en het als een voorrecht beschouwt hem persoonlijk gekend te hebben.native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen