Witgouden trouwringen zijn de trend


'Magisch Oog van Mishiibizhiw', trouwringen uit ringenlijn 'Liefde' van palladiumhoudend witgoud en in geelgoud gezette smaragden


bescheidenheid trouwringen bekijken

De moderne uitstraling van witgouden trouwringen


Witgoud is tegenwoordig zonder twijfel de populairste edelmetaal-legering, zeker als het om trouwringen gaat. Dit past in een duidelijke trend: geel is 'uit', wit is 'in'. Geelgoud staat voor traditioneel en ouderwets. Witgoud daarentegen is modern!


Bijzondere toepassingen van witgoud

Zhaawano houdt bij het ontwerpen van zijn witgouden trouwringen zeker rekening met dit gegeven, maar hij maakt in de eerste plaats creatief gebruik van witgoud als contrasterend detail of als achtergrond voor andere kleuren goud. Zo levert de geelgouden zetrand van de groene smaragd in de hierboven afgebeelde ringenset uit de lijn Bescheidenheid een subtiel contrast op met de ringscheen, die uit een legering van 14 karaats grijs palladiumwitgoud is gesmeed.

Gelaagde bicolor ringen uit de trouwringen studio van ZhaawaArtDe multicolor gouden overlay-ringen van de ringenlijnen Respect, Wijsheid en Waarheid getuigen van de voorkeur van de edelsmid voor door dunne contourlijnen begrensde symbolen van geel-, rosé- en roodgoud tegen een 'neutrale' achtergrond van witgoud. Dat deze originele toepassing een geraffineerd, bijna 3-dimensionaal effect oplevert, wordt fraai geillustreerd door de hiernaast afgebeelde palladium-witgouden trouwringen 'Rivier van het Leven' uit ringenlijn 'Wijsheid'. Hierin contrasteren de vloeiende patronen van warm roodgoud op subtiele wijze met de grijze tint van het witgoud.

In de hieronder afgebeelde set rood- en witgouden trouwringen afkomstig uit ringenlijn 'Respect', 'Hartslag' genaamd, is gekozen voor een combinatie met geoxideerd zilver. De opengewerkte buitenzijde van de ringen bestaat uit 14 karaats koel nikkelhoudend witgoud en 14 karaats roodgoud; de gladde binnenzijde is van 1e gehalte zilver gemaakt. De vloeiende reliëflijnen aan de bovenzijde die de beide helften van rood- en witgoud scheiden of anderszins van contouren voorzien - zie het ovale, roodgouden design aan de zijkant van de ringscheen -, bestaan uit geoxideerd (door zwavel zwartgekleurd) zilver.


'Heartbeat ', trouwringen van nikkelhoudend witgoud, roodgoud en geoxideerd zilver uit ringenlijn 'Respect'


Witgouden trouwringen: uitstraling en kleur

Edelsmid Zhaawano gebruikt voor zijn witgouden trouwringen vier verschillende legeringen: warmnikkelhoudend witgoud, koel nikkelhoudend witgoud, grijs palladiumhoudend witgoud en wit palladiumhoudend witgoud. Omdat de witgoudlegering waar je voor kiest bepalend is voor de kleur en de uitstraling, maar ook zeker voor de prijs van jullie trouwringen, is het nuttig alvast iets meer te weten over de specifieke eigenschappen van deze soorten witgoud.

Zeker als je voorkeur uitgaat naar multicolor trouwringen bestaande uit een combinatie van witgoud en geel- en/of roodgoud, steekt het erg nauw of je voor een van de twee soorten nikkelhoudend witgoud kiest - dat een warme, naar 'champagne' neigende kleur bezit ofwel een koele, 'witte' uitstraling, vergelijkbaar met die van platina - of juist voor een van beide soorten palladiumhoudend witgoud, dat een grijze of een iets wittere kleur heeft. Het zal dan ook niet verbazen dat grijs palladiumwitgoud een wezenlijk andere uitstraling geeft aan het geel - of roodgoud waarmee het is gecombineerd dan wanneer hier bijvoorbeeld nikkelwitgoud voor zou worden gebruikt.

Ook maakt het verschil of je voor 14 karaats of 18 karaats witgoud kiest: een 18 karaats legering - ongeacht of het om een nikkel- of palladiumhoudende legering gaat - heeft een 'diepere' en donkerder glans dan het minder edele 14 karaats witgoud.

Meer weten over de specifieke eigenschappen van witgoud en het verschil tussen nikkelwitgoud en palladiumwitgoud? Of over het verschil tussen gerodineerde en ongerodineerde witgouden trouwringen? Ga dan naar 'Eigenschappen van witgoud'.


Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden uit Amsterdam

Voor het bezichtigen van trouwringen: omgeving NIJMEGEN. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Trends!


Klassiek gestileerde trouwringen van 14 karaats koel witgoud

Trouwringen van 14 karaats koel nikkelhoudend witgoud


Welke legeringen gebruikt de edelsmid voor zijn witgouden trouwringen?

Edelsmid Zhaawano gebruikt voor zijn trouwringen 6 legeringen van witgoud:

Bovenvermelde witgoudlegeringen worden niet gerodineerd.

Het gebruikte nikkelhoudende witgoud is een anti-allergene, nikkelarme legering, d.w.z.: het bezit slechts een minieme hoeveelheid nikkel.

ZhaawanArt levert witgouden trouwringen in diverse tinten

De warme kleur van deze witgouden trouwringen wordt veroorzaakt door een minieme hoeveelheid nikkel in de legering.


native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen