Unieke trouwringen uit Amsterdam, gemaakt van duurzaam eko-goud & handgesmeed met hart en ziel


De unieke trouwringen en bruidssieraden van edelsmid Zhaawano uit Amsterdam vertellen een bijzonder verhaal...


Bezoek onze nieuwe trouwringen-webshopIN TODAY'S SPOTLIGHT:

Trouwringen-set Bimaadiziwin (Leven)

"Water Is Life." Exclusieve ton-sur-ton designer trouwringen van 14k witgoud en 1e gehalte zilver uit de studio van edelsmid Zhaawano Giizhik.

Het golf-design van deze exclusieve ringen en de twee mat en glanzend afgewerkte helften van de ringschenen verwijzen naar de cyclus van het leven en de besef dat alles in de natuur uit een dynamische en doorlopende wisselwerking bestaat.

Klik op de foto voor een uitleg over de symbolische betekenis en voor prijzen.


           Bekijk hier onze collectie trouwringen en bruidssieraden

Bekijk hier onze nieuwe sieradenwebsite Zhaawanart.com!

See our wedding rings website in English

> ZhaawanArt Unieke Trouwringen verkozen als een van de leukste juweliers van Noord-Holland

De ZhaawanArt collectie: een overzicht van de ringenlijnen


Klik de thumbnails voor de ringenlijnen: Liefde, Bescheidenheid en Waarheid

Ringenlijn Liefde Ringenlijn Bescheidenheid Ringenlijn Waarheid


Klik de thumbnails voor de ringenlijnen: Spirit Concepts, Wijsheid en Respect

Ringenlijn Spirit Concepts trouwringen levensweg sunpath wisdom​ Ringenlijn Respect


Klik de thumbnails voor de lijnen: Zirkonium Nachtzon, Titanium Winterlicht en Oprechtheid

Ringenlijn Nachtzon Ringenlijn Winterlicht Ringenlijn Oprechtheid


Klik de thumbnails voor de lijnen: Spirit of Palladium, Platina Maanlicht en Samen Eén

Ringenlijn Spirit of Palladium  Ringenlijn Maanlicht   Ringenlijn Samen Een


Native American verhalen, symbolen en smeedtradities gevat in eigentijds sieraaddesign...er worden uitsluitend eko-goud en andere duurzame materialen gebruikt voor onze trouwringen... 


Trouwringen als symbool van eeuwige liefde Trouwringen, vriendschaps-ringen en bruidssieraden met hart en ziel gesmeed

Alle op de website getoonde sieraden worden handgesmeed van duurzaam eko-goud en andere duurzame materialen door edelsmid Zhaawano in zijn Amsterdamse atelier. De website toont 15 op de indiaanse cultuur geïnspireerde lijnen van ringen en bruidssieraden met elk een eigen karakter, ontwerpstijl, verhaalthema en symboliek. Welk sieraad of ringenpaar en welk verhaal past bij jou?


Ben je samen met je geliefde op zoek naar een bijzondere en unieke trouwring of vriendschapsring die een weerspiegeling is van jullie liefde? Of zoeken jullie naar een bijpassend bruidssieraad? Edelsmid Zhaawano maakt en ontwerpt ringen en sieraden die echt uniek zijn, met zorg gesmeed en voorzien van een hart en een ziel.


Bekijk alvast online de unieke trouwringen en trouwsieraden voordat je een afspraak maakt. Het atelier, gevestigd in de Messina Studio's op het KNSM-eiland in Amsterdam, is 7 dagen per week op afspraak geopend, ook 's avonds en op feestdagen. Juist doordat een atelierbezoek op afspraak is, is er altijd plenty tijd en persoonlijke aandacht voor jullie als klant! Bel vandaag nog: 06-83679919.ZhaawanArt onderscheidt zich van het geijkte juweliersaanbod

Onderscheidende designs met een unieke achtergrond en filosofie...

Trouwringen uitzoeken hoort een feestje op zichzelf te zijn, vindt edelsmid Zhaawano uit Amsterdam. Zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwringen die werkelijk uniek zijn en zich onderscheiden van het geijkte aanbod van juweliers waar iedereen mee rond loopt? Maak dan kennis met de zeer uitgebreide collectie unieke trouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArt , een uitgebalanceerde mix van klassieke ringen en unieke designstukken. In zijn sfeervolle, nieuwe atelier, prachtig gelegen aan de zuidzijde van het IJ op het schitterende KNSM-eiland in Amsterdam (naast Loods 6), smeden de handen van edelsmid Zhaawano speciaal voor jullie een liefdevol huwelijk tussen eeuwenoude traditie en eigentijds design. De metalen die de edelsmid toepast in zijn ringen zijn divers, variërend van witgoud, palladiumwitgoud, geel- en roodgoud, palladium en platina tot titanium, zirkonium, edelstaal en grijs en zwart zirkonium.


Trouwringen als reflectie van de eeuwigheid

"Unieke trouwringen zijn als een goed huwelijk: een reflectie van de eeuwigheid."Een trouwring als reflectie van de eeuwigheid

Verras je geliefde met een set unieke ringen door de edelsmid gemaakt met hart en zielOntwerper Zhaawano vindt dat een trouwring, evenals het huwelijk, een zekere eeuwigheidswaarde moet hebben. Op subtiele wijze verweeft hij dit mystieke uitgangspunt in al zijn ontwerpen. Wil je zelf ervaren wat dit betekent? Ga er dan eens rustig voor zitten en browse samen met je partner door de website.  Kijk en lees en laat je betoveren door de magie die edelsmid Zhaawano in zijn creaties legt.


Gouden ringen vertellen verhalen vol mysterie en romantiek

Het hart van de ZhaawanArt© sieraden-collectie bestaat uit zeven lijnen of menu's met klassieke trouwringen en gelaagde symboolringen van één of meerkleurig goud - elk met een eigen thema. Deze bijzondere trouw- en vriendschapsringen, alle in eigen atelier ontworpen en gekenmerkt door een rijk materiaalgebruik en een scherp oog voor afwerking, vertellen verhalen vol ingetogen mysterie en romantiek. De eeuwenoude cultuur en de rijke huwelijkssymboliek van de Native American voorouders van de edelsmid vormen hierbij een onuitputtelijke inspiratiebron.

Laat je verleiden en inspireren door de symboliek en de verhalenrijkdom van de ringencollectie van ZhaawanArt© . Maak deze samen met de edelsmid tot jullie eigen verhaal, zoals het alleen door jullie zelf verteld zou kunnen worden!


Trouwringen van platina, goud, titanium, edelstaal en zirkonium

Naast bovengenoemde zeven lijnen van klassieke- en symboolringen introduceert Zhaawano, speciaal voor de liefhebbers van hightech materialen en trouwringen die ontworpen zijn volgens het principe van minimal design, 7 nieuwe ringenmenu's. Deze zijn onderverdeeld in klassieke trouwringen van platina en palladium, duo-ringen van bicolor materialen en strak vormgegeven low budget & high-tech relatieringen van edelstaal, titanium en trendy zwart zirkonium.

                  Trendy trouwringen-lijn zwart en grijs zirkonium Nachtzon


Palladium: een betaalbaar alternatief voor platina en witgoud

Zoeken jullie naar tijdloze ringen met een mooie witte kleur? Vinden jullie witgoud mooi maar spreekt de betoverende witte glans van platina jullie nóg meer aan? Of zoek je een alternatief materiaal dat wél de superieure eigenschappen, maar níet de hoge prijs van platina heeft? Kies dan voor een set PALLADIUM TROUWRINGEN uit onze 'Spirit of Palladium'-lijn.

Overigens, platina trouwringen hoeven niet duur te zijn: zie onderstaand actie, een setje PLATINA TROUWRINGEN waarvan de damesring is gezet met een 0.015 karaat VVSI diamant.

                      Aanbieding van platina trouwringen voorzien van diamant


Speciale aanbieding van platina trouwringen voorzien van een gratis diamant: klik op bovenstaande afbeelding.Stagiere aan het werk: foto-impressie van het atelier van de trouwringen smid


Welke stijl of trend past bij jou?

Gaat de voorkeur uit naar de gelaagde symboolringen van multicolor goud - of spreekt Zhaawano's minimal design uitgevoerd in platina, goud, titanium, edelstaal of zirkonium je meer aan? Of zijn de gracieuze vormen van de arendsveer-trouwring wellicht meer aan jullie besteed?


Trouwringen uitzoeken in het spectaculairste stadsdeel van Amsterdam

Kom kijken in het atelier in het fraaie oostelijk havengebied in Amsterdam

"Het Oostelijk Havengebied: het centrum van de moderne Amsterdamse architectuur. In dit deel van Amsterdam komt u ogen tekort. Met zijn verschillende (schier)eilanden, moderne gebouwen en spectaculaire bruggen is dit stadsdeel uitzonderlijk afwisselend. Het kent niet alleen eigentijdse architectuur, ook veel oudere gebouwen – zoals pakhuizen en het Lloyd Hotel – zijn bewaard gebleven. Dit unieke gebied trekt bezoekers van over de hele wereld." - Bron: Rederij Succes.

Deze website kan onmogelijk alles laten zien wat Zhaawano's handen kunnen maken. Zhaawano zelf kan dat wel. In zijn ruime atelier annex werkplaats, in de Messina Studio's op het fraaie, wegens zijn ruimte en spectaculaire architectuur beroemde KNSM-eiland, gelegen in het IJ in het Oostelijk Havengebied, is hij graag behulpzaam bij jullie keuze. Hij doet er alles aan om jullie een welkom gevoel te geven. Overigens kun je ook je eigen ontwerp aandragen; de edelsmid staat open voor ideeën en suggesties.

Maak dus gerust een afspraak en kom - uiteraard geheel vrijblijvend - langs in het atelier. Ontmoet de edelsmid persoonlijk en ervaar samen met je geliefde de unieke heart & soul in zijn collectie bijzondere trouwringen en sieraden.


Bruidssieraden en alternatieven voor een trouwring

Trouwsieraden vinden eveneens hun weg vanuit de trouwringen studioTegenwoordig is het al lang geen taboe meer om te kiezen voor een andere, minder geijkte draagvorm dan trouwringen. Naast het ruime en gevarieerde aanbod aan ringen en vriendschapsringen op deze website zouden jullie daarom een alternatief sieraad kunnen overwegen, dat wellicht beter past bij de esthetische voorkeur of persoonlijke stijl of gewoon praktischer is in verband met beroep of werk.

ZhaawanArt© biedt op dit gebied een ruime keus uit diverse sieraden, waarbij vooral zilveren en gouden hangers en armbanden een hoofdrol spelen. Oriënteer je daarom op het unieke aanbod van deze website en ga naar Alternatieven voor een trouwring!  


Edelsmid Zhaawano is ook op de Sociale Media te volgen:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieraden  De edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!  Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

 

 


 

ZhaawanArt Unieke Trouwringen

ADRES:
Messina Studio's
Messinastraat 38b (souterrain)
1019LW AMSTERDAM
NEDERLAND

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via de sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Het trouwringen-atelier in Amsterdam

Kies voor een unieke ringen-set handgemaakt van duurzaam eko-goud

Trouwringen van ZhaawanArt: ringenlijn Wijsheid


Trouwringen van ZhaawanArt© zijn niet zomaar trouwringen. Kies voor onze ringen en je kiest voor iets unieks. De trouwringen worden speciaal voor jullie gemaakt in ons Amsterdamse atelier: of jullie nu eigen ringen willen laten ontwerpen of toch liever kiezen uit een van onze veertien ringenlijnen.


Ontwerp en maak jullie eigen trouwringen samen met edelsmeden Jori en Zhaawano


Interesse in een trouwring of sieraad uit een van onze 15 collecties?

Hieronder kunt u laten weten in welke ring(en) of sieraad u geïnteresseerd bent. Wij nemen spoedig contact op om het door te spreken.

* Uw aanvraag verplicht u tot niets, het is geheel vrijblijvend.


De trouwringen-collecties van Zhaawano zijn geinspireerd door de huwelijkstradities van zijn indiaanse voorouders. Pentekening door de edelsmid.


In de Spotlight: 'Sky Spirit'  trouwhanger  van 14 karaats geelgoud en bloedkoraal

Gouden trouwhanger Luchtgeest

Klik op bovenstaande afbeelding om te bestellen

Gouden trouwring


Het nieuwe adres van ZhaawanArt Unieke Trouwringen in Amsterdam:

Messina Studio's
Messinastraat 38b (souterrain)
1019 LW AMSTERDAM
NEDERLAND
Tel. (0031) (0)6-83679919Eco gold trouwring

Elke trouwring van ZhaawanArt is gemaakt van gerecycled Eko-goud: click on imageNieuw: exclusieve two-tone witgouden trouwringen met princess diamanten

Witgouden trouwring met Princess diamanten


Palladium, the best of two worlds...

Palladium bezit vrijwel dezelfde fascinerende witte kleur als het verwante edelmetaal platina en is even sterk en duurzaam, maar de prijs ligt gemiddeld 45% lager!

Palladium verenigt het beste van twee werelden

De zeldzaamheid van het edele metaal palladium en de relatief lage prijs maken palladium ringen in toenemende mate gewild bij een jong en modern publiek dat op zoek is naar een exclusief, maar betaalbaar alternatief voor witgoud...

Palladium, kortom, heeft de toekomst. Het is chique én trendy en vormt een uniek alternatief voor het veel duurdere platina. Met een prijs die vergelijkbaar is van die van 14 karaats witgoud, combineert palladium the best of both worlds. Kom langs en overtuig jezelf van de betaalbare exclusiviteit van een palladium trouwring!


Uniek bruids-collier


Online bruidssieraden van ZhaawanArt

Benieuwd naar wat edelsmid Zhaawano aan de andere kant van de Atlantische Oceaan onderneemt? Neem dan een kijkje op zijn  nieuwe Engelstalige trouwringen-website


Vinden jullie ringen al gauw te strak en te klinisch? Kies dan voor de organische look van Zhaawano's gelaagde trouwring

Unieke trouwringen met een organische finishing touch


Speciale trouwring 'Platinum Moon'

Een platina trouwring met diamant onbetaalbaar? Nee hoor. ZhaawanArt heeft een unieke actie speciaal voor jullie: een set 'Platinum Moon' trouwringen van 960 dz platina met in de damesring een gratis diamant van de hoogste kwaliteit.

Een afbeelding van het setje is hiernaast afgebeeld.

Interesse?

Vragen kost niets, dus bel gerust met het atelier in Amsterdam ((tel. (0031) (0)6-83679919)) voor informatie over deze unieke aanbieding van platina trouwringen.

Bruidssieraden van ZhaawanArt als aanvulling van een set relatieringen

 Bruidscolliers en sieraadsets ontworpen en handgesmeed in Zhaawano's studio in Amsterdam


Lees hier over de indiaanse stijlinvloeden van Zhaawano's sieraden en trouwringen

Edelsmid Zhaawano heeft veel technieken en smeedstijlen van de oude Dineh (Navaho) zilversmeden geleerd

invloeden van Dineh en Pueblo zilversmeden uit de American Southwest

De Canadese Native American Woodland Art designinvloeden van Zhaawano

Edelsmid Zhaawano aan het werk in zijn atelier voor sieraden en trouwringen

Lees hier over het ambacht en de achtergrond van ringenontwerper Zhaawano.


De Figee hijskraan op de Surinamekade op het Amsterdamse KNSM-eiland. Uitzicht vanaf het sieraden-atelier van Zhaawano Giizhik.

De Figee-hijskraan op de Surinamekade gelegen aan het IJ op het Amsterdamse KNSM-eiland; sfeerimpressie vanuit het sieraden-atelier van Zhaawano Giizhik. Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Keer terug naar het begin van de pagina 

Trouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaal