Moed: Hopi overlay-stijl relatieringen van goud en zilver

Set van trouwringen en trouwhangers ontworpen volgens de Hopi overlay methode

Gelaagde Hopi stijl trouwringen met complementerend design Hopi veer overlay trouwringen set van geelgoud en witgoud Overlay vriendschapsringen van geelgoud en geoxideerd zilver uitgevoerd met turkoois en bloedkoraal Relatieringen van gelaagd roodgoud en zilver gezet met bloedkoraal en lapis lazuli

Unieke Moed trouwringen - Bekijk de collectie en lees het verhaal achter de ringen


Gelaagde trouwringen geïnspireerd door de geometrische patronen van de Hopi

Deze ringenlijn is de vierde lijn van trouwringen en vriendschapsringen die edelsmid Zhaawano introduceert op zijn website.

Het gaat om modellen die opvallen door eenvoudige, harmonische composities. De contrastrijke designs van de veer van de adelaar zijn voorzien van geometrische patronen die zijn geïnspireerd door de traditionele pottery designs van de Hopi.

Juist vanwege het stoere, grafische karakter van de ringen heeft de trouwringen-smid deze lijn uitgekozen om het thema Moed te vertegenwoordigen. Het gaat om een thema dat diep geworteld is in de filosofie van de Ojibwe Anishinaabeg, het indiaanse volk waar de trouwringen-smid, van geboorte Amerikaan, gedeeltelijk van afstamt.

De beer, een toonbeeld van moed, leert ons het volgende: "Treedt het leven met dapperheid tegemoet. Ontwikkel de persoonlijke kracht om moeilijkheden, angst en uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Het vergt moed om positieve keuzes te maken. Geef nooit toe, geef nooit op."

Meer lezen over hoe de gestileerde arendsveersymbolen van deze trouwringen, de kracht en de moed van de beer en de titel van deze ringenlijn zich tot elkaar verhouden? Ga dan naar Achtergrond.


Terug naar het hoofdmenu

Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Jullie eigen
trouwringen ontwerpen

TROUWRINGEN BESTELLEN:

Mangide'ewin (Courage) print van Ojibwe kunstenares Simone McLeod

Ringenlijn Moed: Hopi-stijl trouwringen en relatieringen voorzien van geometrisch gestileerde arendsveren

Ringenlijn Moed toont trouwringen voorzien van de gestileerde veer van de Amerikaanse Zeearend
Makwa de beer vertegenwoordigt Moed in dit menu van trouwringen

 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen