Spirit Concepts: combinatieringen van goud, platina en zirkonium

Unieke Spirit Concepts trouwringen - Bekijk de collectie en lees het verhaal achter de ringen


Ensemble trouwringen samengesteld uit witgoud, zwart zirkonium en geelgoud
Ritme van
seizoenen

Trouwringen ensemble met platina, zirkonium en geelgoud
Lente, herfst
en winter

Ensemble trouwring samengesteld uit witgoud, zwart zirkonium en roodgoud
Zomer, herfst
en winter

Trouwring samengesteld uit witgouden ringen en zwart zirkonium ring
Shadows of
the winter


Wees eigenwijs. Kies voor een set trouwringen uit de reeks Spirit Concepts!

Een wel zeer aparte loot aan de boom is de Spirit Concepts-lijn, unieke en elegant ogende ensemble trouwringen samengesteld uit één of twee kleuren goud of platina, in combinatie met zwart zirkonium. Want wie zegt dat een trouwring niet uit meerdere ringen mag bestaan, die eenmaal om de vinger één geheel vormen maar eventueel ook los van elkaar gedragen kunnen worden?Volgens het principe dat ook wel combinatieringen of gestapelde ringen (oftewel stapelringen) wordt genoemd, gaat het om twee of drie losse, 2 à 3 mm smalle aanschuifringen (‘spirits’ genaamd) samengevoegd tot één ring, waarbij een van de ringen bestaat uit zwart zirkonium.


Trouwringen samengesteld uit drie losse ringen Een uniek concept dat jullie zal aanspreken – zeker als je een voorkeur hebt voor ‘minimal’ design met een trendy en modern, maar tegelijkertijd eigenwijs karakter. Hoezo eigenwijs? In ieder geval eigenwijs genoeg om zich niets aan te trekken van de ongeschreven regel dat een trouwring altijd uit een stuk moet bestaan!

Want wat is er nu leuker dan te kunnen combineren met diverse kleuren goud – wit, rood, geel – of met – het nog edeler – platina ? Met als enige spelregel, dat één van de ringen van het ensemble uit zwart zirkonium bestaat, zodat er altijd sprake is van een sprekend kleurcontrast.

Ten koste van de draagbaarheid gaat het combineren van meerdere ringen niet; uit eigen ervaring weet edelsmid Zhaawano - die zelf een trouwring uit de Sprit Concepts-lijn draagt - dat een ensemble-ring hetzelfde aanvoelt als een trouwring die uit één stuk bestaat!


De combinatiemogelijkheden zijn legio. Wil je het simpel houden? Kies dan voor een ensemble van zwart zirkonium en één goud- of platinakleur. Een combinatie van zwart zirkonium en witgoud is natuurlijk de meest sobere en ingetogen optie – waarbij je nog kunt kiezen tussen champagnekleurig (warm) witgoud, witgoud met een koele, platinawitte uitstraling, en de grijze tint van exclusief, palladiumhoudend witgoud. Of een combinatie van zwart zirkonium en platina als jullie voor écht exclusief gaan.

Of gaat je voorkeur wellicht uit naar een warme kleur goud en het dramatische effect dat dit oplevert in combinatie met de diepzwarte kleur van een zirkonium ring? Kies dan voor geelgoud, of als je niet bang bent voor een beetje extravaganza, voor roodgoud.


Spreekt een ensemble van twee goudkleuren (of één goudkleur en platina) in combinatie met zwart zirkonium jullie aan? Bovenaan deze pagina vinden jullie enkele voorbeelden van TRICOLOR ensemble-trouwringen die uit drie afzonderlijke stapelringen bestaan: zwart zirkonium in combinatie met witgoud en geelgoud, witgoud en roodgoud, en geelgoud en platina.


De vier windrichtingen en hun kleuren staan aan de basis van deze trouwringen lijn

Spirit Concepts kleurenschema:


Wil je graag meer weten over de unieke eigenschappen van - het relatief onbekende - zwart zirkonium? Ga dan naar Achtergrondinformatie over zirkonium trouwringen.

Ga naar Achtergrondinformatie over ringenlijn Spirit Concepts om meer te lezen over de ensemble-trouwringen en hun symbolische betekenis.


Terug naar het hoofdmenu

Terug naar het begin van de pagina

ZhaawanArt trouwringen & sieraden

Voor het bezichtigen van trouwringen:. 
Uitsluitend op afspraak!

Kamer van Koophandel:
La Mesa Verde 02057482

Contact:
Mob. (0031) (0)6-83679919 (Nederland)

email-adres

Google maps 1
Google maps 2
Google maps 3

SOCIAL MEDIA & BLOGS:

Facebook
Twitter
Blog 1
Blog 2
Blog 3
Blog 4

Volg ZhaawanArt trouwringen nu ook via sociale media:

Zhaawano's Engelstalige facebook pagina toont een overzicht van trouwsieradenDe edelsmid twittert geregeld over zijn nieuwste trouwringen ontwerpen!Blogspot behandelt de diverse thema's achter Zhaawano's trouwringen designs

Klik hier voor ons AVG-Privacy Statement 

Jullie eigen
trouwringen ontwerpen

TROUWRINGEN BESTELLEN:

Zilveren huwelijk in de lichtstad

Très heureux ensemble à Paris...

Dat het dragen van een ensemble-trouwring uit de Spirit Concepts-lijn ook tot grappige misverstanden kan leiden, blijkt uit de volgende anekdote. Toen de edelsmid en zijn toenmalige echtgenote hun zilveren huwelijk in de lente van 2011 in een restaurant in Parijs vierden en hij zijn driedelige trouwring even op tafel legde, ontlokte dit de volgende uitspraak aan een passerende ober: “Oh là lààà, vous-êtes marié trois fois?”


BICOLOR TROUWRING

Ensemble-trouwring samengesteld uit twee stapelringen

Gaat jullie voorkeur toch uit naar BICOLOR ensemble-trouwringen die uit twee in plaats van drie stapelringen zijn samengesteld? Zie bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde ensemble-trouwring, samengesteld uit een 2 mm brede ring van zwart zirkonium en een 3 mm brede ring van 14 karaats geelgoud.

Ook hier kan naar naar hartelust worden gecombineerd: zwart zirkonium met 14 karaats of 18 karaats roodgoud, zwart zirkonium met koel 14 karaats of 18 karaats witgoud, zwart zirkonium met warm 14 karaats of 18 karaats witgoud, zwart zirkonium met grijs 14 karaats of 18 karaats palladiumwitgoud, of zwart zirkonium met 960 dz platina.

Neem vrijblijvend contact op met het atelier over de PRIJZEN van de bicolor ringen van jullie keuze.


 

native model unieke trouwringen bannerTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalZhaawanArt website platina trouwringen bannerTrouwringen ZhaawanArt websiteWijsheid trouwringen collectieTrouwringen graphic overlay designsZwart zirkonium trouwringen-collectieTrouwringen en trouwsieraden van ZhaawanArtTrouwringen van titanium en zirkoniumThunderbird trouwringen collectieTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen en vriendschapsringen van ZhaawanArtTrouwringen bannerUnieke trouwringen uit de studio van ZhaawanoTrouwringen arendsveer collectieOverlay trouwringen uit ringenlijn RespectTrouwringen studio ZhaawanArtTrouwringen Hopi overlay stijlZwart zirkonium trouwringen-collectieGelaagde trouwringen collectie van ZhaawanArtTrouwringen uit Amsterdam vertellen een verhaalTrouwringen Zhaawanart website bannerZwart zirkonium trouwringen bannerTitanium ringen